Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » wifi gratuit pe faleza cazino de la poarta 1 pana la comandamentul flotei
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Wi-Fi gratuit pe faleza Cazino, de la Poarta 1 până la Comandamentul Flotei

   Primăria Municipiului Constanța începe lucrările la 10 puncte de acces ce vor fi montate pe stâlpii de iluminat public de pe faleză, pentru a le putea asigura constănțenilor dar și turiștilor internet wireless gratuit într-una dintre cele mai frumoase zone de plimbare din orașul nostru.

  Proiectul este finanțat prin programul WIFI4EU unde Primăria Municipiului Constanța s-a înscris și a câștigat un voucher în valoare de 15 mii de euro, bani care vor fi folosiți la instalarea rețelei WI-FI.

  Inițiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice precum parcurile, piețele și clădirile publice, bibliotecile, centrele de sănătate și muzeele, peste tot în Uniunea Europeană.

  Inițiativa le-a oferit municipalităților posibilitatea de a solicita un cupon valoric în valoare de 15. 000 de euro, care să fie utilizat pentru instalarea de echipamente Wi-Fi în spații publice de pe teritoriul municipalității unde nu există conectivitate Wi-Fi gratuită.

   

   Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

      Elite Imobiliare  Constanta 

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2019-06-13

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii