Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » vezi ce inseamna realtor si crs
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Vezi ce inseamna Realtor si CRS

 

  Cand un agent imobiliar este REALTOR ®?

Un agent imobiliar este Realtor ® atunci cand devine membru al National Association of Realtors ® (NAR), The Voice for Real Estate ® USA cu sediul in Chicago, cea mai mare asociatie profesionala din lume.

Termenul "REALTOR ®" este o marca inregistrata colectiva care identifica un profesionist imobiliar care este membru al National Association of Realtors ® si respecta Codul de Etica al acesteia.

Fondată în 1908, ANR a crescut de la nucleul original de 120 de membri la peste 1 milion cat are astazi. ANR este compus din Realtori ® care sunt implicati în domeniul imobiliar rezidential și comercial ca brokeri, agenti de vanzari imobiliare, manageri de proprietate, evaluatori, consilieri, și altii care sunt implicati în toate aspectele legate de industria imobiliara.

Realtorii ® sunt obligati sa respecte un cod strict de Etica si Standarde ale Practicii in domeniul imobiliar.

 

 

Ce este CRS

Specialistul Rezidential Certificat (Certified Residential Specialist  sau pe scurt CRS) este cea mai ravnita titulatura la nivel mondial, acordata agentilor imobiliari implicati in domeniul vanzarilor rezidentiale. Desemnarea CRS recunoaste realizarile profesionale atat in ceea ce priveste experienta agentului, cat si educatia profesionala a acestuia. De aceasta titulatura nu beneficiaza decat 4% din numarul total de agenti imobiliari la nivel mondial datorita cerintelor stricte si exigente.

Din anul 1977, Consiliul Specialistilor Rezidentiali din USA, oferă statutul de CRS agentilor care îndeplinesc in mod strict cerintele sale. În prezent, exista mai mult de 30.000 de agenti CRS activi in intreaga lume.

Consiliul Specialistilor Rezidentiali este cel mai mare afiliat non-profit al National Association of Realtors®, cu sediul în Chicago. Acesta este compus din peste 33.000 de specialisti rezidentiali atestati (CRS) si alti membri. Asociatia a fost creata pentru a recruta și mentine agentii imobiliari și profesionistii imobiliari internationali ce caută cunostinte, instrumente și relatia de construire a oportunitatilor și a posibilitatilor de sesizare de care au nevoie pentru a maximiza veniturile lor si profesionalism în domeniul imobiliar rezidential.


Consiliul a fost fondat în 1976 și are patru obiective:

- Sa creeze și sa ofere oportunitati de invatamant superior care sporesc competenta profesionala,
- Sa ofere si sa promoveze beneficii care sa consolideze valorile economice și de alta natura ale membrilor din cadrul Consiliului,
- Sa dezvolte o organizatie care sa reflecte diversitatea consumatorilor imobiliari și sa le ofere membrilor sai instrumente pentru a-si servi clienții.
- Sa creeze și sa mentina sisteme de organizare și aliante cu organizatii adecvate pentru a asigura integritatea Consiliul Specialistilor Rezidentiali.

 

Articol postat de Mircea Vinteanu

Specialist CRS & Realtor

 

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2011-11-25

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii