Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » una din cele mai inalte piscine din lume se construieste in dubai
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Una din cele mai înalte piscine din lume se construieşte în Dubai

   Până acum, singurul mod în care se puteau vedea insulele Palm Jumeirah era dintr-un avion sau de la Stația Spațială Internațională. Însă acum, noua piscină infinită din Dubai oferă priveliști minunate.

Piscina va fi una dintre cele mai înalte din lume. Aceasta va fi la etajul 52 al unui complex hotelier și rezidențial. Clădirea va conține un hotel de cinci stele de 290 camere și 432 de apartamente de lux complet mobilate. Hotelul va fi operat de Starwood Hotels & Resorts sub marca St. Regis și va ocupa primele 18 etaje ale clădirii. Piscina infinită va oferi vederi la 360 de grade de la etajul 50 al The Palm Tower. De asemenea, va exista un restaurant la etajul 51 și o punte de observare la etajul 52. The View at The Palm este o punte unică de observare publică la ultimul etaj, care va permite vizitatorilor să vadă o panoramă completă a mării și continentului de la 200 m deasupra solului.
„The View at the Palm va combina vederi uimitoare, uluitoare, cu o experiență interactivă, educativă”, a declarat pentru CNN Omar Khoory, directorul general al Nakheel (dezvoltatorul complexului hotelier şi rezidenţial).

 

   

   Postat de  Mircea Vinteanu / Agent imobiliar - Realtor & CRS -

      

Elite Exclusiv Imobiliare  Constanta 

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2019-09-12

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii