Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » topul celor mai scumpe penthouseuri de pe piata la final de an
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Topul celor mai scumpe penthouse-uri de pe piață la final de an

Micile ansambluri rezidențiale construite în perioada de criză în nordul Capitalei ocupă primele locuri în rândul proprietăților de lux, conform unei analize realizate de portalul imobiliare.ro, pe baza anunțurilor imobiliare.

În Capitală, cel mai scump apartament scos la vânzare în momentul de față este un penthouse de 3,5 milioane de euro. Acesta ocupă etajele cinci și șase ale unui imobil de apartamente din zona Nordului, construit în 2005. Locuința dispune de o suprafață utilă de 562 de metri pătrați și este formată din 12 camere, o bucătărie, șase băi și două balcoane. Proprietatea este dotată cu saună, cramă, jacuzzi și lift și vine „la pachet” cu trei locuri de parcare în garajul imobilului.


Pe locul al doilea în clasament se situează un apartament de pe șoseaua Nordului pe care proprietarul cere două milioane de euro. Locuința de tip duplex este amplasată la etajele cinci și șase ale unui bloc construit în anul 2009. Apartamentul are o suprafață utilă de 330 de metri pătrați și este format din șase camere, o bucătărie și patru băi. Proprietatea dispune și de o terasă de 140 de metri pătrați, precum și de două locuri de parcare în subteran.

Tot două milioane de euro este prețul cerut pentru un penthouse situat într-un bloc construit în 2012, în zona Dorobanți. Apartamentul ocupă ultimele două nivele ale imobilului și dispune de o suprafață utilă de 960 de metri pătrați, distribuită între 14 camere, 14 băi și patru bucătării.

Un preț apropiat – 1,9 milioane de euro – este cerut pentru un alt penthouse de tip duplex (etajele cinci și șase) dintr-un imobil construit în anul 2008 în zona de nord a Bucureștiului. Apartamentul dispune de o suprafață utilă de 428 de metri pătrați, împărțită între patru camere, trei băi, o bucătărie și terasă. Locuința are vedere la parcul Herăstrău.

Brașov: Orașul de la poalele Tâmpei ocupă locul al doilea în clasamentul orașelor cu cele mai mari prețuri la penthouse-uri. Astfel, cel mai scump apartament scos la vânzare în Brașov costă 700.000 de euro și ocupă ultimele trei etaje (un etaj propriu-zis plus două nivele de mansardă) ale unui imobil construit în anul 2010 în centrul istoric al orașului. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de 290 de metri pătrați și cuprinde șase camere, patru băi, o bucătărie și trei balcoane.

Un alt penthouse din zona Brașovului vechi (ce face parte dintr-un imobil construit în anul 2007) are un preț cerut de 499.000 de euro. Proprietatea este complet mobilată, are o suprafață utilă de 300 de metri pătrați și dispune de patru camere, trei băi, o bucătărie, două balcoane și două locuri de parcare.

Constanța: În orașul de la malul mării, un penthouse situat într-un imobil construit în anul 2008 are un preț cerut de 279.000 de euro. Proprietatea are trei camere (plus o bucătărie și două băi) și o suprafață utilă de 144 de metri pătrați, la care se adaugă o terasă de 130 de metri pătrați.

265.000 de euro este prețul cerut pentru un apartament situat la etajul superior al unui bloc construit în anul 2008 în zona Faleză Nord. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de 265 de metri pătrați și este formată din cinci camere, o bucătărie și trei băi.

Cluj-Napoca: În orașul din vestul țării, cel mai scump penthouse este scos la vânzare pentru 260.000 de euro. Acesta ocupă ultimele două etaje din șapte ale unui bloc de apartamente construit în anul 2008 în zona Bună Ziua. Locuința are cinci camere (plus trei băi și o bucătărie) și dispune de o suprafață utilă de 205 metri pătrați, la care se adaugă 148 de metri pătrați de terasă.

240.000 de euro este prețul cerut pentru un penthouse de 240 de metri pătrați utili (plus 32 de metri pătrați de terasă) amplasat într-un bloc construit în 2009 în zona Andrei Mureșanu. Locuința are trei camere, trei băi și o bucătărie.

Timișoara: În capitala Banatului, un penthouse ce ocupă ultimele două etaje din patru ale unui imobil construit în 1992 este scos la vânzare la un preț de 250.000 de euro. Situată în zona Dorobanților, locuința dispune de o suprafață utilă de 220 de metri pătrați, distribuită între cinci camere, o bucătărie, trei băi și trei balcoane. Proprietatea dispune și de două locuri de parcare.

240.000 de euro este prețul cerut pentru un apartament de tip duplex dintr-un imobil nou (construcție 2011) situat în centrul Timișoarei. Proprietatea are o suprafață utilă de 135 de metri pătrați și este formată din patru camere, două băi, bucătărie și două terase.

Iași: În capitala Moldovei, un penthouse situat în zona Copou are un preț cerut de 199.000 de euro. Proprietatea are o suprafață utilă de 180 de metri pătrați și face parte dintr-un imobil cu cinci etaje construit în anul 2011. Locuința este complet mobilată, are patru camere, o bucătărie, două băi și trei balcoane.

Un preț apropiat – 198.000 de euro – are un alt apartament similar din zona Copou, amplasat însă într-un bloc cu cinci nivele construit în 2007. Locuința are o suprafață utilă de 180 de metri pătrați și este compusă din cinci camere, bucătărie, două băi și terasă.

 

 

Mircea Vinteanu - Realtor & CRS - Elite Imobiliare Constanta

Sursa: Capital

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2012-12-14

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii