Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » top cele mai ieftine credite in lei
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Top cele mai ieftine credite în lei

BNR dorește să încurajeze creditarea în monedă națională pentru a crea un echilibru între creditele în lei și cele în valută. Se știe foarte bine că în prezent, în România vedetele pieței sunt împrumuturile în euro. Pentru a face ofertele în lei mai atractive băncile au început deja sa scadă dobânzile.

Nu este niciun secret de ce aleg românii să se împrumute în euro, costurile în acest caz sunt mai mici. Dar BNR i-a încurajat dintotdeauna pe românii plătiți în lei să contracteze credite în moneda națională pentru a evita astfel efectele nedorite ale riscului valutar, respectiv creșterea euro în raport cu leul. Strânse cumva cu ușa, băncile încep să își schimbe politica de creditare și vor să acorde doar împrumuturi în lei.

Banca Comercială Română și ING Bank au scăzut, în prima lună a anului, dobânda aferentă creditelor imobiliare în lei. Reducerile sunt cuprinse între 0,4 procente și 0,9 puncte procentuale.

Topul dobânzilor la credite imobiliare în lei

1. ING Bank: 8%
2. Garanti Bank: 8,5%
3. BCR: 9,33%
4. BRD: 9,35%
5. CEC Bank: 9,85%
6. Credit Agricole: 9,9%
7. Millennium Bank: 9,9%
8. Raiffeisen Bank: 10,2%
9. Banca Transilvania: 10,2%
10. Banca Comercială Carpatica: 10,8%

  Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS - Elite  Imobiliare  Constanta

Sursa: ghiseulbancar.ro

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2013-01-31

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii