Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » terenurile printre cele greu de ipotecat proprietati vezi ce banci acorda credite
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Terenurile, printre cele greu de ipotecat proprietăți. Vezi ce bănci acordă credite

Numărul băncilor dispuse să ipotecheze un teren este mic. În ultima perioadă, tot mai puține instituții financiare oferă credite ipotecare pentru achiziția de terenuri având drept garanție chiar proprietatea ce urmează a fi cumpărată. 

Terenurile, printre cele greu de ipotecat proprietăți. Vezi ce bănci acordă crediteCei care doresc să cumpere un teren printr-un credit ipotecar întâmpină dificultăți. În prezent, mai sunt câteva bănci care acceptă drept garanție ipotecară terenuri. Astfel, clienții care nu au o locuință cu care să garanteze creditul și vor să pună ipotecă pe terenul ce urmează să îl cumpere, pot alege bănci precum Garanti Bank, Banca Carpatica sau ING Bank.

Înainte de a opta însă pentru o anumita bancă, trebuie avut în vedere costul total ce urmează a fi plătit, întrucât pot exista diferențe de câteva puncte procentuale de la o bancă la alta.  reprezintă o modalitate rapidă și facila de a vedea unde să plasează acestea față de restul pieței” spun specialiștii financiari de la conso.ro.

Spre exemplu, pentru un credit în valoare de 120.000 lei, contractat de beneficiar pe o perioadă de 30 ani, dobânda anuala efectiva  pleacă de la un nivel de 8,1% și poate atinge la 13,3%. 

 

Bancă

Denumire Produs

DAE

ING Bank

ING Credit pentru investiții imobiliare cu garanție ipotecara in lei - cu asigurare de viața

8.12%

Garanti Bank

Credit imobiliar - cu virare venit

8.25%

Garanti Bank

Credit imobiliar

8.45%

Carpatica

Credit pentru achiziție teren extravilan

9.75%

Carpatica

Credit imobiliar Casa 9

9.82%

ING Bank

ING Credit pentru investiții imobiliare cu garanție ipotecara in lei

13.27%

             Sursă: Conso.ro

Trebuie știut că și BRD acordă astfel de credite, dar banca este dispusă să ofere finanțare pentru achiziția unui teren, numai dacă solicitantul împrumutului are un plan de construire a unei locuințe. Altfel spus, BRD nu finanțează investiții imobiliare în terenuri.

  

    Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta / Bucuresti

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2013-09-04

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii