Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » romania se afla pe primul loc in topul ieftinirilor de locuinte
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

România se află pe primul loc în topul ieftinirilor de locuințe

Indicele prețului locuințelor a scăzut în trimestrul trei din 2012 cu 0,7% în Zona euro și cu 0,4% în țările din Uniunea Europeană comparativ cu precedentele trei luni. Cele mai mari ieftiniri s-au atins în România, unde prețul locuințelor a scăzut cu 4,2%, potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

În rândul statelor membre ale Uniunii Europene, cele mai mari creșteri anuale ale indicelui prețului locuințelor a fost înregistrat în:

  1.  Estonia (+2,6%)
  2.  Letonia (+2,3%)
  3. Marea Britanie (+1,7%)


Cel mai puternic declin a fost atins în:

  1. România (-4,2%)
  2. Olanda (- 3,9%)

România se află pe ultimul loc din UE în ce privește locuințele cu acces la Internet

Jumătate dintre gospodăriile de la noi beneficiază de acces la Internet în bandă largă, față de 87% în Suedia. Pe penultimul loc se află Bulgaria care a înregistrat un procent de 51%, conform Eurostat.

În 2012, cele mai utilizate servicii de Internet au fost trimiterea și primirea email-urilor (89% dintre utilizatori), căutarea de informații despre bunuri și servicii (83% dintre utilizatori). S-au extins și alte activități în rândul utilizatorilor din țările membre ale Uniunii Europene: 61% citesc știri online, 54% folosesc serviciile de internet banking, 52% postează mesaje pe rețelele de socializare și 50% folosesc servicii legate de călătorii.

Statisticile Eurostat mai arată că în România, 73% dintre utilizatori accesează internetul pentru a citi știri și ziare online, 8% folosesc serviciile de internet banking, 48% postează mesaje pe rețelele de socializare, 24% folosesc servicii legate de calatorii și 9% au nevoie de internet pentru crearea unui website sau a unui blog. 

 Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS - Elite  Imobiliare  Constanta
Sursa: Imopedia

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2013-02-04

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii