Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » pretul apartamentelor vechi a scazut in medie cu 3 in 2012
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Prețul apartamentelor vechi a scăzut, în medie, cu 3% în 2012

Valoarea de cumpărare a apartamentelor vechi, de la începutul anului 2012 până în prezent, a scăzut în medie cu 3%, iar variațiile pentru fiecare zonă a Capitalei sunt foarte mici.

Ce tip de locuință au căutat bucureștenii în anul 2012?

  • Garsoniere – 12%
  • Apartamente cu două camere –  38%
  • Apartamente cu trei camere – 42%
  • Locuințe cu patru sau mai multe camere – 8%

“În ceea ce privește preferintele bucurestenilor în funcție de zonă, cele mai căutate cartiere din partea de nord a Capitalei au fost Băneasa, Bucureștii Noi și Aviației. Pentru partea de sud au fost preferate zonele Berceni - Popești Leordeni, Brâncoveanu, Olteniței, în timp ce pentru estul Bucureștiului, datele noastre arată o preferință pentru Titan, Pantelimon și Colentina. Cei care au dorit să cumpere în partea de vest a orașului au ales, cu precădere, cartierele Militari, Drumul Taberei și Crângași. Pentru apartamentele situate Central și Ultracentral în top se află Unirii, Dorobanți și Universitate” declară Răzvan Muntean, General Manager, IMOPEDIA.

Pentru anul 2012, cei mai mulți dintre utilizatorii IMOPEDIA.ro au ales locuințe cu suprafața cuprinsă între 30-60 mp (39%), urmați de cei care au urmărit anunțurile pentru apartamentele de 60-80 mp (37%). Numai 21% dintre cei aflați în căutarea unei proprietăți la bloc au avut în vedere cumpărarea unui apartament de peste 80 mp, iar la limita inferioară a căutarilor s-au situate garsonierele cu mai puțin de 30 mp (3%).

Profilul cumpărătorului din 2012

În cursul anului 2012, bucurestenii s-au orientat în general, spre locuințele cu un preț mediu de 60.000 euro (63%). 27% dintre ei au ales proprietăți care costau între 60.000 și 100.000 euro și doar 10% au căutat apartamente și vile cu un preț mai mare de 100.000 euro.

 

Mircea Vinteanu - Realtor & CRS - Elite Imobiliare Constanta

Sursa: Imopedia

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2012-12-23

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii