Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » perpetum residence ii este cel mai nou modern si exclusivist complex rezidential din tomis nord
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Perpetum Residence II, cel mai nou, modern si exclusivist complex rezidential din zona Tomis Nord / Constanta

  

Perpetum Residence II este cel mai nou, modern si exclusivist complex rezidential din Tomis Nord care iti ofera un stil de viata select, finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie, ce are ca termen de finalizare, Septembrie 2021.

Perpetum II inseamna acces rapid catre toate punctele de interes ale unei vieti urbane, fiind aproape de birouri si spatii comerciale, institutii de invatamant si financiare, mijloace de transport in comun.
Perpetum Residence II ofera tipologii diferite de apartamente, acoperind necesitati de apartamente de 2 si 3 camere decomandate.
   

Suprafetele totale pentru apartamentele cu 2 camere cuprinse intre 56 mp si 81 mp si pentru cele cu 3 camere cuprinse intre 80 mp si 93 mp, balcoanele si terasele generoase ale apartamentelor si locurile de parcare subterena si supraterana intr-o proportie foarte buna, definesc Perpetum Residence II o alternativa perfecta in care te poti bucura oricand de aer si soare.

Va facem alegerea mai usoara prin gradul de comparatie superlativ al conceptului de locuinta. Am incorporat caracteristici tehnice de foarte buna calitate, incepand cu fatadele, ferestrele si usile, peisagistica exterioara si calitatea echipamentelor inclusiv a finisajelor.

Perpetum II propune un proiect S+P+6E construit pe o structura de beton armat, avand zidarie exterioara de BCA de 35 cm la care se adauga 10 cm de polistiren izolant pentru exterior.
Accesul catre etajele superioare va fi executat prin 2 lifturi automate cu fotocelule, comandate electronic avand finisaj inox satinat.
   
Peretii interiori ai apartamentelor vor fi constituiti din BCA de 15 cm, tencuiti si vopsiti in culoare alba.

In privinta structurii de geamuri, s-a optat pentru varianta profilelor din aluminiu cu geam termopan foarte apreciate din punct de vedere al calificativelor de rezistenta si a izolarii termice si fonice.
Usile de intrare in apartament vor fi metalice marca Pinum, iar usile de interior vor fi celulare din lemn de lemn.
Toate apartamentele vor fi dotate cu instalatia de incalzire prin pardoseala de foarte buna calitate, vor fi echipate cu centrale proprii pe gaz prin condensatie si dótate de asemenea cu preinstalatia de A/C.

 

   

   Postat de  Mircea Vinteanu / Agent imobiliar - Realtor & CRS -

      

Elite Exclusiv Imobiliare  Constanta - Partener Exclusiv

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2020-03-10

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii