Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » orasul in care chiar si apartamentele pe hartie se vand ca painea calda
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Orașul în care chiar și apartamentele "pe hârtie" se vând ca pâinea caldă

Dezvoltatorul imobiliar arab Emaar a început săptămâna trecută vânzările la noul său proiect de lux denumit The Address, The Boulevard din centrul Dubaiului. În câteva ore s-au format cozi la biroul de vânzări al companiei și au fost epuizate toate apartamentele scoase la vânzare în prima zi.

Proiectul rezidențial nu este nici pe departe finalizat, el urmează a fi construit până la sfârșitul lui 2015. The Address va fi un turn de 63 de etaje cu 200 de camere de hotel și 542 de apartamente ce beneficiază de servicii hoteliere.

Chiar dacă au văzut doar planurile pe hârtie ale dezvoltatorului, sute de reprezentanți ai investitorilor au făcut coadă în fața centrului de vânzări al Emaar în ziua lansării vânzărilor. În câteva ore au fost vândute toate apartamentele scoase pe piață în acea zi. Motivul acestei frenezii nu ține nici măcar de preț, care variază între 299.500 de dolari pentru o garsonieră și 1,6 mil. dolari pentru un apartament cu patru dormitoare. Aceste prețuri sunt echivalentul a 7.200 de dolari/mp, peste dublu față de prețul mediu practicat în acea zonă.

Sunt două posibile răspunsuri la această situație: primul este acela că a început un nou „boom“ imobiliar și că lumea nu a învățat nimic de pe urma crizei, iar al doilea se rezumă la notorietatea dezvoltatorului.

În ultimii ani, Emaar a devenit cel mai important dezvoltator imobiliar de lux din regiune. Cei care cumpără o proprietate Emaar sunt convinși că este bine construită și că beneficiază de cele mai bune servicii. Chiar dacă este vândută încă din fază de proiect, cumpărătorii au garanția că proiectul va fi livrat la timp. Emaar a devenit un Apple al industriei imobiliare și în multe privințe, noul său proiect este echivalentul iPhone 5.

 

Articol postat de Mircea Vinteanu - Realtor Elite - Imobiliare Constanta

Sursa Capital

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2012-10-06

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii