Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » investitie de peste 20 milioane euro: afi park 3 finalizat si livrat
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Investiție de peste 20 milioane euro: AFI Park 3, finalizat și livrat

de-a treia clădire de birouri din AFI Park a fost finalizată și dată în folosință, în urma unei investiții de peste 20 milioane euro. Cu o suprafață totală de 12.200 metri pătrați, clădirea este deja închiriată integral către două mari companii de IT&C. Parcul oferă spre închiriere peste 70.000 mp de spații de birouri, vizate în special de sediile centrale ale multinaționalelor și companii de IT&C.

AFI ParkAFI Europe România anunță finalizarea celei de-a treia clădiri din parcul de birouri AFI Park, amplasat lângă mallul de pe bulevardul Vasile Milea, din Capitală. AFI Park 3 este închiriată integral de Endava și TELUS International, iar spațiile au fost predate chiriașilor în termenul stabilit.

  • Construcția AFI Park 3 (12.200 mp) a început în luna iunie 2013, lucrările fiind desfășurate de Danya Cebus
  • Bugetul total a fost de peste 20 de milioane de euro, proiectul fiind finanțat cu un credit de 15 milioane euro oferit de BCR (Banca Comercială Română)

Parcuri de birouri dezvoltat de israelieni include 5 clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 70.000 mp, toate conectate cu AFI Palace Cotroceni (81.000 mp GLA). Împreună, cele două proiecte (151.000 mp GLA) oferă cel mai mare complex de retail și afaceri din România și unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală și de Est.

„AFI Park 1 și AFI Park 2 sunt primele clădiri de birouri din România care au primit certificarea LEED Gold Core & Shell. Restul clădirilor din AFI Park sunt și ele în proces de a fi certificate LEED Gold. Primele două clădiri au fost recent evaluate la 28 milioane de euro, respectiv 27,5 milioane de euro”, explică reprezentanții AFI Europe România.

Dezvoltarea complexului de birouri continuă cu AFI Park 4&5

În luna aprilie a anului trecut, AFI Europe România a început construcția AFI Park 4&5, cea de-a 4-a fază a proiectului de birouri, care va fi finalizată în ultimul trimestru al acestui an. AFI Park 4&5 este construit ca o singură clădire, oferind o suprafață per etaj de 3.000 mp, având în total o suprafață închiriabilă totală de 32.000 mp, dispusă pe 12 etaje, deservite de două parcări subterane cu 300 de locuri. Parterul va include spații de retail, iar la ultimul etaj va exista o cafenea, pe terasă.

„AFI Park are toate avantajele esențiale pentru a fi cea mai bună opțiune pentru multinaționale atunci când decid să-și deschidă un birou sau să se extindă în România. Având beneficii precum o amplasare excelentă, opțiuni de extindere, cele mai bune specificații tehnice și un mediu de lucru plăcut, desfășurarea non-stop a operațiunilor, proximitatea de AFI Palace Cotroceni și Universitatea Politehnica, o sursă excelentă de viitori angajați pentru companiile din sectorul IT&C și de tip BPO, AFI Park oferă totul”, conchide CEO-ul AFI Europe România.

Tot pe segmentul clădirilor de birouri, AFI Europe România va dezvolta AFI Business Park București, un parc de business clasa A cuprinzând 50.000 mp GLA, amplasat în imediata apropiere a hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului din sectorul 5 al cCpitalei. Parcul de afaceri va consta în 2 clădiri de birouri de înălțime redusă și un turn de birouri, cu multe spații verzi, spații moderne, high tech, într-un centru urban cu o  piațetă centrală și grădini.

       

     

        Postat de Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite Imobiliare Constanta - Elite Vision And Consulting

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2015-01-15

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii