Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » investitie de 220 milioane euro la timisoara: grupul iulius incepe constructia openville desfasurat pe 60 hectare
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Investiție de 220 milioane euro, la Timișoara: grupul Iulius începe construcția Openville, desfășurat pe 60 hectare

Cea mai înaltă clădire și cel mai mare parc suspendat din România, un mall, peste 130.000 metri pătrați de birouri, sute de magazine și locuri de recreere – toate acestea se vor regăsi în cadrul Openville, din Timișoara, proiectul ambițios al Iulius Group, deținut de omul de afaceri Iulian Dascălu. Ansamblul multifuncțional se va întinde pe o suprafață de 60 hectare și va costa peste 220 milioane euro.

Openville Timisoara, dezvoltat de Iulius GroupCel mai mare dezvoltator și operator român de centre comerciale, Iulius Group, anunță începerea lucrărilor de construcție a grandiosului proiect de la Timișoara – ansamblul multifuncțional Openville va conține șapte clădiri de birouri (printre care și cel mai înalt zgârie-nori din România), centrul comercial Iulius Mall, cel mai mare parc suspendat de la noi din țară, o stradă de shopping, cafenele, restaurante, cinema. Proiectul se va întinde pe o suprafață de aproape 60 hectare, iar investiția va depăși 220 milioane euro.

Primele lucrări vor viza o clădire de birouri de clasă A – United Business Center 2 va fi amplasată în proximitatea Iulius Mall Timișoara și va fi inaugurată în 2016. Clădirea cu 11 etaje va avea o suprafață de 18.000 metri pătrați, respectând principiile clădirilor verzi. Aceasta va face parte dintr-un complex de clădiri de birouri cu șapte imobile, ce vor însuma 131.000 metri pătrați închiriabili.

  • Cea mai înaltă clădire din România va avea 155 metri, depășind cu 13 metri Sky Tower din București (ce ocupă deocamdată prima poziție în clasamentul celor mai inalte cladiri de la noi din tara
  • Clădirea cu 27 de etaje va fi inaugurată la începutul anului 2018, parte a primei etape
  • În cadrul proiectului va fi amenajat un spațiu verde de peste 55.000 mp – cel mai mare parc suspendat din România, ce va conține un patinoar, carusel, fântâni arteziene, piațete, etc.

Proiectul de mari dimensiuni nu doar că va schimba complet zona industrială din împrejurimile Iulius Mall Timișoara, dar va crea peste 3.500 locuri de muncă în perioada de edificare a proiectului și alte 16.500 locuri de muncă, după finalizare.

„Cel mai mare dezvoltator și operator de centre comerciale de tip mall din România propune realizarea la Timișoara a primului proiect multifuncțional de tip lifestyle center din vestul țării și, totodată, cel de-al doilea din portofoliul companiei, după Palas Iași. Experiența acumultaă și succesul ansamblului urbanistic Palas oferă încrederea grupului Iulius că noul proiect va schimba orașul Timișoara, va genera un stil de viață european și va impune noi standarde în real estate”, se precizează într-unul dintre primele memorii înaintate către autoritățile timișorene.

Portofoliul Iulius Group cuprinde un ansamblu multifuncțional în Iași (rezultat al unei investiții de 260 milioane euro), dar și patru centre comerciale sub brandul Iulius, în Iași (25.000 mp închiriabili), Timișoara (64.000 mp închiriabili), Cluj-Napoca și Suceava. Pe segmentul spațiilor de birouri, grupul deținut de omul de afaceri Iulian Dascălu a dezvoltat peste 58.000 de birouri de clasă A.

     

     Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite Imobiliare  Constanta 

 

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2015-09-24

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii