Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » in martie incep controalele pe santiere
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

În martie încep controalele pe șantiere

Autoritățile centrale iau măsuri pentru combaterea poluării. Potrivit, ministrul Mediului a anunțat că, de luna viitoare, vor fi făcute verificări pe șantiere, întrucât în orașe poluarea atinge cote mai mari la începutul primăverii.

sursa foto: https:/www.arenaconstruct.ro/ce-controale-au-inceput-pe-santiere/Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunțat că solicita organizarea unei videoconferințe pentru a discuta cu reprezentanții Gărzii de Mediu din toate județele în ceea ce privește efectuarea unui control tematic pe șantiere. Totodată, ministrul Mediului a explicat că aproape jumătate din poluarea cauzată de particula PM10 ar putea fi eliminată prin salubrizare.

„Este vorba de verificarea condițiilor impuse prin autorizațiile de mediu pentru șantiere, fie că vorbim de cele ale administrațiilor publice sau ale operatorilor privați, pentru că poluarea în orașe este mult mai mare la începutul primăverii și vom verifica dacă aceste condiții sunt respectate și dacă administrațiile publice locale fac o salubrizare eficientă a străzilor din orașe”, a precizat Costel Alexe.

Potrivit ministrului Mediului, mai mult de 42% din particulele de PM10 (particule în suspensie cu diametru de zece micrometri) ar putea fi eliminate printr-o salubrizare eficientă.

Particulele în suspensie (PM10) provin în special de la emisiile poluante generate de industrie, trafic și încălzirea locuințelor.

 

   

   Postat de  Mircea Vinteanu / Agent imobiliar - Realtor & CRS -

      

Elite Exclusiv Imobiliare  Constanta 

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2020-02-22

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii