Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » facebook lanseaza propria criptomoneda in aceasta luna angajatii companiei vor putea sa isi primeasca salariile in noua moneda
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Facebook lansează propria criptomonedă în această lună. Angajații companiei vor putea să își primească salariile în noua monedă

Gigantul social media Facebook la vansa propria criptomonedă în cursul acestei luni și va permite angajaților care lucrează la proiect să-și ia salariul în noua monedă, potrivit unui raport din The Information.

  În urmă cu aproape un an, compania l-a angajat pe un fost director PayPal, David Marcus, pentru a începe să exploreze oportunitățile în utilizarea tehnologiei blockchain, suportul tehnologic pentru criptomonede. De atunci, mai multe publicații internaționale au raportat că compania își construiește propria monedă digitală, pe care utilizatorii vor putea să le stocheze, să tranzacționeze și să facă schimb valutar obișnuit, în parte prin intermediul aplicațiilor Facebook, inclusiv Messenger și WhatsApp.

De asemenea, se pare că Facebook planifică să instaleze mașini fizice asemănătoare cu ATM-urile, unde utilizatorii pot cumpăra moneda.

O altă informație care se vehiculează este că organizațiile terțe vor plăti zece milioane dolari pentru posibilitatea de a acționa ca nod în rețea adică pentru a valida tranzacțiile pentru tokenul nativ Facebook. Nodurile criptomonedelor conțin puterea de calcul necesară pentru a rezolva ecuații matematice complicate, care sunt folosite pentru validarea tranzacțiilor. Acestea sunt, de obicei, descentralizate și răspândite în rândul a mii de părți, dar Facebook creează o fundație cu parteneri numiți care să o ajute să-și gestioneze moneda, se mai spune în raport.

Facebook intenționează să cedeze controlul viitoarei sale criptomonede către alte companii, o mișcare menită să încurajeze încrederea în sistemul de plăți digitale și să liniștească autoritățile de reglementare financiară, informează The Information.

În ultimele luni, rețeaua socială a curtat zeci de instituții financiare și companii de tehnologie pentru a le convinge să se alăture unei fundații independente care va contribui la capital și va contribui la guvernarea monedei digitale, potrivit sursei citate. Criptovaluta lansată de Facebook este concepută să funcționeze ca monedă fără frontiere, fără taxe de tranzacționare și va fi comercializată agresiv în țările în curs de dezvoltare, unde monedele oficiale sunt mai volatile.

Construind o modalitate ușoară pentru ce mai mult de două miliarde de utilizatori Facebook de a plăti pentru lucrurile pe care le cumpără și să facă schimb de bani între țări ar putea ajuta compania să îți diversifice portofoliul dincolo de publicitate, care, în prezent, reprezintă sursa pentru aproape toate veniturile sale.

Modelul publicitar al Facebook s-a confruntat cu critici din partea avocaților, a parlamentarilor și a presei pentru modul în care colectează și utilizează date și informații detaliate despre utilizatori.

Reprezentanții companiilor au refuzat să comenteze informațiile apărute în presa internațională.

   

   Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

      Elite Imobiliare  Constanta 

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2019-06-10

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii