Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » de silva residences a investit circa 50 mil euro in dezvoltarea a circa 1 000 de apartamente in mamaia
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

De Silva Residences a investit circa 50 mil. euro în dezvoltarea a circa 1.000 de apartamente în Mamaia

De Silva Residences este unul dintre cei mai vechi dezvoltatori imobiliari din România. A fost fondat acum 25 de ani, de un grup de investitori care asigură și importul și distribuția de băuturi de lux, precum Dom Perignon, Moet & Chandon, Veuve Clicquot, Hennessy, Belvedere, Perrier, Vittel, Lindt, Toffifee, Merci, Leibniz, Corny etc. Compania a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe proiecte mici de tip boutique în zona Herăstrău, unul mare, de 144 de apartamente și doua proiecte în Mamaia, în total circa 1.000 de unități. De asemenea, De Silva Residences a construit și este proprietarul hotelului Ramada Nord din Capitală.

Compania a dezvoltat în jur de 1.000 de apartamente în Mamaia, circa 180 per bloc construit în Casa del Mar și First Residence. 

Casa del Mar este cel mai aerisit ansamblu rezidenţial din Mamaia Nord, iar apartamentele au vedere la mare. Are o arhitectură cu linii curbe inspirate de valurile marii, terase, piscine, smart house, parcare etc.

First Residence, Mamaia Nord, este un proiect modern, elegant, cu facilităţi precum restaurante, spa cu aromaterapie, saună, masaj, sală de fitness, cigar club şi wine tasting room, beach cabanas, piscină semi-olimpică, spaţiu de joacă copii, sală de evenimente, iar parte a conceptului este Windham hotel.

Prețurile încep de la 48.000 de euro plus TVA, studiourile, 88.000 plus TVA două camere. Prețurile diferă în funcție de etaj, de apropiere de mare și, evident, de dotările locuinței.

Locurile de parcare ale proiectelor De Silva sunt și în jurul proiectului, dar și în subteran. De Silva finanțează combinat proiectele rezidențiale pe care le dezvoltă, atât din surse proprii, cât și de la bănci, iar totalul investițiilor din Mamaia ajunge la 50 de milioane de euro. 

Probleme cu forța de muncă

Confruntată cu lipsa forței de muncă, ca mai toate companiile active în domeniu, De Silva se pregătește să aducă muncitori din Nepal și din India. 

Compania mai deține terenuri și în Mamaia și în București, dar nu se grăbește cu dezvoltarea, care se face pe măsură ce se vând apartamentele.

Clienții sunt și din București și din țară, dar și din Constanța. De exemplu, „acum țintim constanțenii”, spune Georgiana Sandu, reprezentant al companiei. „Clienții, cumpărători sau chiriași, sunt mult mai educați și, în general, știu ce vor”, continuă aceasta.

Compania a decis, recent, să-i desemneze pe cei de la Legrand ca furnizor de echipamente smart home pentru proiectul Casa del Mar.

   

    Postat de  Mircea Vinteanu / Agent imobiliar - Realtor & CRS -

      

Elite Exclusiv Imobiliare  Constanta 

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2019-09-23

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii