Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » cat valoreaza casa ta potrivit grilei notarilor
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Cât valorează casa ta din Bucuresti, potrivit grilei notarilor?

La periferie, prețul unei case noi este de 500 euro/mp, arată grila notarilor. În centrul Bucureștiului, această valoare se dublează. Notarii au făcut o estimare a prețului caselor din tot orașul, în funcție de anul de construcție, nivelul finisajelor și starea de întreținere. Am selectat câteva dintre zonele-reper ale Capitalei și am pregătit documentul integral, pentru cei care nu se regăsesc în această listă.

Cât valorează casa ta, potrivit grilei notarilor?

Soseaua Alexandriei a fost una dintre cele mai intens exploatate zone, din punct de vedere imobiliar, în anii post-criză. Apropierea de București și accesul facil către oraș, prețurile rezonabile ale terenurilor și interesul marilor lanțuri comerciale pentru această parte a Capitalei au fost argumente suficiente atât pentru marii constructori cât și pentru oamenii de rând care au decis să își ridice o casă. Pentru proprietățile acestora, notarii oferă ca reper de preț 500 euro/mp în cel mai bun caz. Pentru construcțiile mai vechi însă, prețul scade la aproape jumătate.

Soseaua-Alexandriei 

Bulevardul Ghencea

La doar câteva minute de mers cu mașina, în zona Ghencea, prețul caselor crește considerabil. Faptul că zona este situată în oraș și nu la periferie, își spune cuvântul. Notarii apreciază că, în cel mai bun caz, o casă în zonă are o valoare de aproape 700 euro/mp.

Bulevardul-Ghencea 

Strada Dristorului

Într-un alt cartier căutat, Dristor, valoarea caselor potrivit grilei notarilor, continuă să crească. De data aceasta, o casă construită după anul 2008, cu finisaje superioară și un nivel de întreținere impecabil, valorează 738 euro/mp.

Strada-Dristorului 

Șoseaua Berceni

În zona Pieței Sudului, valoarea caselor potrivit grilei notarilor este ceva mai mică. Aceasta este o veste bună, în condițiile în care cartierul Berceni a crescut constant în preferințele clienților de imobiliare ai ultimilor ani. Astfel, o casă nouă și păstrată în cele mai bune condiții valorează în grila notarilor puțin peste 600 euro/mp.

Soseaua-Berceni 

Cartierul Băneasa

Nivelul de preț face un salt uriaș atunci când vine vorba de nordul capitalei. În cartierul Băneasa, în zona bulevardului Ficusului, o casă nouă, construită cu atenție la detalii și întreținută foarte bine, se vinde cu aproape o mie euro/mp. În acest perimetru, chiar și casele vechi, de chirpici, sunt bine valorificate. Acestea sunt trecute în grila notarilor și cu peste 400 euro/mp.

Cartierul-Baneasa 

Șoseaua Pipera

Tot în Nordul Capitalei, pe măsură ce ne apropiem de marile cartiere rezidenmțiale, prețul crește chiar și mai mult. Pe șoseaua Pipera de exemplu, acesta poate depăși 1.100 euro/mp, potrivit grilei notarilor.

Soseaua-Pipera 

Piata Unirii

Nivelul de preț din Nord este similar sau chiar mai mare, în unele cazuri, decât cel practivat în centrul Capitalei. În perimetrul Pod Hașdeu - –Pod Izvor - –Pod Națiunile Unite - Piața Unirii, de exemplu, prețul pe metru pătrat este de 960 euro/mp, potrivit grilei notarilor.

Piata-Unirii 

Piața Romană

Doar în zona Bulevardului Dacia- Piața Romană, prețul este similar cu cel practicat în nordul Bucureștiului. Astfel, o casă recent construită, cu finisaje de înaltă calitate și bine întreținută este valorificată de notari la aproape 1.100 euro/mp.

Piata-Romana 

Calea Dorobanților

Cartierul Dorobanți este preferatul oficialilor, al expaților și al oamenilor de afaceri. Prețul caselor în zonă a fost întotdeauna inaccesibil majorității clienților, iar acest lucru se vede și din estimarea grilei notarilor. În această zonă sunt unele dintre cele mai scumpe proprietăți, potrivit grilei notarilor. Astfel, prețul unei case noi, cu finisaje de lux și bine întreținută atinge aproape 1.200 euro/mp.

Calea-Dorobantilor 

Grila notarilor oferă un reper de preț pentru piața imobiliară, oferind un nivel minimal al valorii proprietăților. Acest preț servește în special la stabilirea taxelor și impozitelor. În grila notarilor se regăsesc atât valorile pentru case cât și pentru blocuri sau construcțiile de chirpici.

   

     Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta / Bucuresti

 

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2013-07-05

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii