Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » cat te costa sa scoti 10 lei de la bancomat
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Cât te costă să scoți 10 lei de la bancomat

Pentru această sumă mică retrasă de la bancomat de pe cardul de debit (cardul de salariu) românii lasă mai bine de jumătate din bani băncii, sub formă de comisioane, în anumite cazuri. Acestea variază între 0 și peste 6 lei.

În curând, românii vor ști în amănunt ce sume plătesc pentru fiecare operațiune cu cardul, la bancomat. De anul viitor, băncile vor fi obligate să afișeze pe ecranele bancomatelor sumele fixe pe care le achită clientul în cazul fiecărei operațiuni. Până atunci, este bine ca românii să știe ce comisioane plătesc când retrag bani de la bancomat, comisioane care includ și costuri impuse de Visa sau Mastercard.

Atunci când sunt retrase sume mici, comisioanele băncilor sunt extrem de mari, raportat la suma extrasă. De exemplu, cine scoate 10 lei poate plăti băncii un comision care echivalează cu mai bine de jumătate din sumă. În felul acesta, creditorii încearcă să încurajeze clienții să nu folosească cash.

Cât plătești dacă retragi bani de la banca proprie

De regulă, bănca de la care ați luat cardul percepe un comision de circa 0,2% din suma extrasă, dacă folosiți bancomatele sale pentru a scoate bani. În unele cazuri, băncile nu acceptă însă ca acest comision să fie mai mic de 50 sau 20 de bani.

     

     

      Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta - Elite Vision And Consulting

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2014-11-11

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii