Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » soft skills sau cum aplicam abilitatile sociale in viata profesionala
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Soft Skills sau cum aplicăm abilitățile sociale în viața profesională?

Abilitățile sociale au o importanță crucială în viața profesională, iar orice business poate fi optimizat cu ajutorul tehnicilor de marketing și comunicare. În cadrul Zilei Agentului Imobiliar, IMOPEDIA.ro îl prezintă pe Ami Grünberg, specialist în business coaching, trainer reputat pe plan internațional și co-fondatorul Grupului Grunberg.

Ami GrünbergCel mai important eveniment imobiliar al anului se apropie cu pași repezi. Renumele Zilei Agentului Imobiliar nu provine numai din faptul că reunește cei mai importanți jucători din piață, dar mai ales pentru trainingurile ținute de personalități faimoase. Participanții la ediția din 2013 vor avea ocazia să îl cunoască personal pe Ami Grünberg, specialist cu o vastă experiență de împărtășit, sub sloganul:

„Obisnuieste-te sa imparti si cu altcineva”.

Ami Grünberg este unul dintre cei mai apreciați traineri în business coaching, pe plan internațional, ce promovează importanța abilităților sociale nu numai în viața personală, ci și în viața profesională. Ami Grünberg este co-fondatorul organizației ce îi poartă numele, companie internațională ce oferă servicii în real estate, investiții, strategie și consultanță de marketing, analiză de sistem sau comerț internațional. De asemenea, specialistul israelian conduce „Grundberg Institute for Excellence”, una dintre diviziile grupului.

Ami Grünberg este consultant senior în strategie de marketing, precum și specialist în Soft Skills, domeniu ce analizează modalitățile de a aplica în business abilitățile sociale, pentru a optimiza lucrul cu oamenii. Aptitudinile de comunicare, spiritul de echipă, capacitatea de rezolvare a problemelor, abilitățile de prezentare sau de negociere – acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile promovate de Soft Skills.

  • Grünberg deține diplomă de master în Programare neuro-lingvistică (NLP – Neuro Linguistic Programming)
  • Specialistul israelian ține discursuri despre importanța inteligenței emoționale sau a gândirii pozitive, atât în viața personală cât și în viața profesională
  • În cadrul Universității Bar Ilan, Grünberg a deținut poziția de manager al Centrului de Studiu al Soft Skills

Fondatorul Grupului Grünberg predă cursuri și dirijează wokshopuri pentru companii și organizații locale sau internaționale, pe diferite teme, printre care: arta vânzărilor, managementul timpului, arta prezentării, motivație, leadership, comunicare eficace, inteligență emoțională, gândire creativă, aptitudini de negociere, managementul stressului etc. Dintre companiile care au beneficiat de serviciile sale de training și marketing fac parte și Philips, Electra, Miele, Euroest, ambasada SUA în Israel, etc.

 Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS - Elite    Imobiliare  Constanta  

Sursa: Imopedia.ro

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2013-03-26

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii