Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » ofer lieberson anunta un nou cartier de apartamente in soseaua alexandriei
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Ofer Lieberson anunta un nou cartier de apartamente in Soseaua Alexandriei

Compania Tagor, in asociere cu fondul britanic Patron Capital, va investi în total 34 de milioane de euro pentru construirea unui complex imobiliar din care primele două blocuri, cu un total de 75 de apartamente, vor fi date în folosință în martie 2013.

Ansamblul Adora Urban Village va fi situat într-un cartier nou, în plină dezvoltare lângă Șoseaua Alexandriei. La finalizare, Adora  va aduce în România investiții în valoare de până la 250 de milioane de euro. Adora Urban Village va avea 12 blocuri cu un total de 548 de apartamente. Tagor este deținută și condusă de Ofer Lieberson, care si-a început activitatea în România în 2004.

„Conceptul Urban Village pune pe primul loc interacțiunea umană și tinde să creeze comunități puternice care împărtășesc valori comune dar au în același timp obiceiuri singulare. Acest concept aduce la un loc avantajele și viața vibrantă a orașului cu liniștea de tip rural, stilul de viață agitat din mediul urban cu seninătatea și constanța vieții familiale de la sat. Adora este conectat la oraș și totuși e liber de acesta. Este un concept dual care se potrivește perfect tinerei generații de profesioniști de carieră (gata să își întemeieze o familie) care intră acum în clasa de mijloc din România”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor. „Creăm aici un stil de viață care să aducă echilibru între muncă și familie, viața de oraș și comunitatea de tip rural cu toate serviciile necesare unei familii pentru a-și crește fericită copii în maximum de confort. Sunteți la oraș însă vă veți bucura de calitatea vieții de la țară”, a adăugat el.

Toate apartamentele Adora Urban Village se încadrează în condițiile programului de stat  Prima Casă și au numai 5% TVA. Compania oferă clienților tot suport necesar pentru a obține cea mai potrivită soluție financiară ca să devină membri ai comunității Adora Urban Village.

Complexul va fi conectat la toate utilitățile orașului, ca avea un drum de acces nou , conexiuni prin fibră optică ăn fiecare apartament și, cel mai important , toate materialele de construcție și metodele folosite sunt la standardel internaționale.

Pe lângă proiectul Adora din sud-vestul Bucureștiului, Tagor intenționează să construiască și la Timișoara, Oradea și Arad și de asemenea, și în alte zone ale Capitalei, în viitorul apropiat. Unele dintre aceste proiecte sunt planificate să demareze la începutul anului viitor.

 

Mircea Vinteanu - Realtor & CRS - Elite Imobiliare Constanta

Sursa: income magazine

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2012-11-10

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii