Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » mircea vinteanu si elite real estate si cum poti face investitii  imobiliare in spania
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Mircea Vinteanu despre cum poti face investitii  imobiliare in Spania

  Este lucru evident și confirmat de toate statisticile din domeniul investițional ca imobiliarele se plasează pe primele poziții în preferințele investitorilor. Sunt printre cele mai sigure și de durată soluții pentru rentabilizarea  finanțelor. Această direcție devine și mai atractivă din punct de vedere al beneficiilor atunci când posibilitatea de investiții imobiliare trece dincolo de frontiere.

Ce zici de o investiție imobiliară într-o țară a cărei creștere economică nu-ți prea pune semne de întrebare? Știu că sună interesant, dar, în același timp, cred că-ți vine in gand ca totul este mult prea greu pentru acest proces de căutare și cumpărare atunci când vizează o altă țară…. să cauți oferte, să mergi în recunoaștere, să discuți într-o altă limbă, să studiezi legislația s.a.m.d.

Dar cum e atunci când nu le faci singur pe toate acestea? Cand poti avea de partea ta serviciile si experienta unui agent imobiliar din Romania ce-și confirmă reputația si care la acest moment lucreaza pentru tine in tara in care iti doresti sa faci aceasta investitie?

Pornind de la această perspectivă, eu Mircea Vinteanu, am  dezvoltat o nouă posibilitate: investirea în imobile din Spania, punând la dispoziția clientilor mei la cererea acestora, o gamă largă de servicii, informații ample despre fiecare bun imobiliar, consiliere și susținere în cadrul tranzacției imobiliare, astfel încât, în termeni comozi, în siguranță totală și beneficiind de servicii profesioniste – investiția ta în imobiliare să-ți aducă maximă mulțumire.

Am ales cele mai atractive locuri de pe coasta Spaniei: Costa Blanca cu orasele Benidorm cunoscut ca Manhattan-ul Europei, Albir, Altea unde se regaseste Alteea Hils, renumitul complex rezidential al milionarilor si Costa del Sol cu renumita statiune Marbella in care-i poti avea ca vecini pe Antonio Banderas, Madonna, multi alti artisti consacrati dar si inalte personalitati politice mondiale.

      Informatii despre cum poti cumpara proprietati in Spania si ce implica asta, click aici

       

           Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta - Elite Vision And Consulting

Vezi toate ştirile

Data publicarii: 2018-09-23

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii