Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » paduri/despre noi » despre elite vision and consulting
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Despre Elite Vision And Consulting

      Compania Elite Vision and Consulting Real Estate  are domeniul principal de activitate prestarea de  servicii imobiliare identificate prin consultanta, consiliere si asistenta imobiliara, tranzactii imobiliare, reprezentarea exclusiva a vanzatorului in procesul de vanzare si/sau reprezentarea exclusva a  cumparatorului in cautarea, identificarea si asistenta acestuia in procesul complet de cumparare, evaluarea de proprietati imobiliare. Personalul activ din cadrul companiei noastre  este format din agenti  imobiliari profesionisti acreditati international pentru activitatile mentionate, cu o experienta de aproape  20 ani de activitate si care respecta cu strictete un Cod de Etica Profesionala 

 

  Ulterior, agentii nostrii si-au insusit cursuri de pregatire profesionala care i-au evidentiat pozitiv in piata imobiliara, iar pentru siguranta in continuare a clientilor sai. Lucrul acestora cu consumatorii de servicii imobiliare, are la baza increderea reciproca intre agenti si clientii care au nevoie de serviciile si experienta lor, fapt care ii determina pe agentii imobiliari sa-si arate daruirea si adevaratele calitati in domeniul imobiliar.

      FOARTE IMPORTANT: Agentii Elite numiti si Realtori, nu incaseaza comisioane de la ambele parti implicate in tranzactie, cu conditia ca una dintre partile implicate in tranzactionare ( vanzator sau cumparator) sa fie reprezentat de unul dintre specialistii nostrii. Faptul ca incaseaza comisione de la o singura parte, asigura avantajul maxim pentru clientii care si-au angajat  agenti care sa-i reprezinte in piata. Acestia le vor apara interesele si vor folosii toate tehnicile dobandite de-a lungul anilor si prin cursurile de pregatire profesionala pentru a le obtine cele mai bune preturi de achizitie sau de a reusii vanzarea proprietatilor la cele mai bune preturi.

In cei 20 ani de experienta am reusit sa invatam din greseli, sa trecem prin toate situatiile, astfel incat acum, sa putem oferii cele mai bine servicii.

 

Elite Vision And Consulting Real Estate  este administrat de Mircea Vinteanu, specialist imobiliar, absolvent a-l cursurilor de specialitate internationala CRS – Certified Rezidential Specialist USA, cea mai prestigiosa certificare internationala in domeniul vanzarilor de locuinte, este absolventul cursurilor de specialitate internationale sub licenta CEREAN (Central European Real Estate Associations Network), absolvent al cursurilor internationale de specialitate sub licenta CEREAN  ABR- Accredited Buyer's Reprezentatives membru al APAIR- Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania si membru al NAR - National Association of Realtor - USA/ Realtors

 

    Incepand din 2017, ne-am externalizat serviciile si am reusit sa punem la dispozitia clientilor nostrii, o gama variata de servicii de consultanta si asistenta atat in Romania cat si pe intreg litoralul Spaniei. 

 

 

 

Clientilor Elite li se ofera servicii imobiliare la cel mai inalt nivel de profesionalism, cu garantia respectarii Regulii de Aur in imobiliare: „Fa pentru altii  tot ce ai vrea sa faca altii pentru tine!”.

         Meritam increderea ta !

                                                       De increderea ta depinde succesul nostru!

 

Data publicarii: 2011-07-07

Opinii clienti:©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii