Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » sunt pregatit sa vand
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Vanzatori:


Sunt pregatit sa vand?

Colectia "Sunt pregatit sa vand?" reprezinta o multitudine cu sfaturi ale profesionistilor in domeniu si idei despre cum trebuie amenajata si intretinuta o casa inainte de a fi vanduta. Speram ca veti gasi de ajutor aceste idei si principii si nu ezitati sa ne contactati pentru orice feedback.

Locatia, Starea proprietatii si Pretul

Atunci cand vine vorba de vanzarea unei proprietati, trei factori sunt determinanti pentru realizarea acestui demers: a) Locatia; b) Starea proprietatii si  c) Pretul.  Mare parte a deciziei de a cumpara o casa este luata de Cumparatori inainte de a vedea proprietatea in functie de locatie si suprafata raportate la pretul cerut. Daca aceste criterii sunt indeplinite, sunteti cu un pas mai aproape de a concluziona vanzarea. Impresia generala a intregii dumneavoastre case este importanta si de aceea trebuie sa va implicati activ in procesul de vanzare alaturi de agentul dumneavoastra Elite. Ascultati sfaturile lui si investiti in amenajarile necesare pentru a face proprietatea mai atragatoare si pentru a maximiza valoarea finala de tranzactionare.

Curba de atractie

Exteriorul spune multe despre cum felul in care este pastrata casa, atat in interior cat si in exterior. Atunci cand un cumparator trece cu masina pe langa casa dumneavoastra sau vede poze ale ei pe Internet, aceasta ii va crea o impresie de durata, asa ca aratati-i ca proprietatea dumneavoastra este bine ingrijita. Atunci cand cumparatorii vad un exterior atractiv, acestia vor fi incantati sa se opreasca si nerabdatori sa vada si interiorul casei.

Calitatea aerului

Majoritatea oamenilor nu se gandesc la toate aceste lucruri, dar acestea reprezinta o parte importanta din pregatirea casei dumneavoastra pentru vanzare. Cumparatorii doresc sa se imagineze locuind in casa, iar daca acea casa nu este prezentata intr-o maniera care sa le permita sa faca acest lucru, majoritatea cumparatorilor vor trece mai departe.

Depersonalizarea spatiului

Depersonalizarea este un pas important atunci cand este vorba de vanzarea unei case. Aceasta inseamna ca aveti nevoie sa va eliberati de emotii, iar acest lucru se poate dovedi un proces dificil. Daca ati luat decizia de a va muta, trebuie sa o respectati si sa eliminati orice urma a identitatii dumneavoastre din casa. Concentrati-va sa va transformati casa intr-o "casa model". Detasarea de casa dumneavoastra va permite cumparatorului sa se conecteze emotional si sa se imagineze pe el locuind acolo, sa nu se simta ca un invitat in casa dumneavoastra.

Starea pardoselii

Podeaua este o parte foarte importanta a pregatirii casei dumneavoastra pentru vanzare. Cumparatorii isi doresc o casa la cheie, iar podeaua le va dezvalui cat de bine a fost intretinuta casa. Podeaua moderna este una dintre caracteristicile principale pe care le cauta cumparatorii.

Amplasarea mobilierului

Asezarea potrivita a mobilei va prezenta camera in deplinul sau potential. Nu uitati fluxul de trafic si felul in care se plimba cumparatorii prin fiecare camera. Iluminatul este, de asemenea, un factor cheie atunci cand este vorba despre pregatirea casei dumneavoastra pentru vanzare. Asigurati-va ca aveti toate luminile aprinse pentru poze si prezentari. Daca mobila dumneavoastra si luminile sunt asezate corespunzator, veti putea sa scoateti in evidenta cele mai frumoase caracteristici ale proprietatii si veti permite cumparatorilor sa vada functia specifica fiecarei camere.

Inspectia tehnica

Luati in considerare inspectarea casei inainte de listarea ei. Facand acest lucru, veti afla daca sunt necesare reparatii majore si le puteti face inainte ca proprietatea sa fie scoasa la vanzare pe piata. Aceasta va arata cumparatorului si agentului acestuia ca ati fost proactiv. Atunci cand este vorba despre gasirea inspectorului de case potrivit, agentul dumneavoastra Elite este cea mai buna sursa pentru recomandarea unei persoane anume. Imediat ce s-a finalizat inspectia, veti putea stabili pasii urmatori in pregatirea casei pentru vanzare.

Impresia generala

Impresia generala a intregii dumneavoastre case este importanta, dar majoritatea cumparatorilor se vor concentra mai intai pe principalele camere, asa ca va trebui sa fiti sigur ca aceste camere vor face o exceptionala prima impresie.

Folosirea culorilor

Cumparatorii doresc sa achizitioneze o casa la cheie si aceasta include si culoarea vopselei. In cazul in care casa dumneavoastra este vopsita in culori foarte luminoase sau neobisnuite, atunci s-ar putea ca potentialii cumparatori sa simta repulsie sau sa creada ca pot negocia pretul de vanzare. Culorile neutre sunt odihnitoare pentru ochi si majoritatea cumparatorilor doresc sa locuiasca intr-o casa pentru o perioada de timp inainte sa se decida daca doresc sa schimbe culoarea.

Pregatirea pentru vanzare

Pregatirea casei dumneavoastre pentru vanzare nu implica doar aspecte precum impachetarea, dezordinea si completarea documentatiei, insa acestea sunt o buna parte din proces. Casa dumneavoastra trebuie sa fie curata, ingrijita si ordonata. Organizarea si impachetarea de articole pe care nu le folositi in mod regulat va crea un sentiment de spatiu. Depozitarea este unul dintre elementele principale pe lista unui cumparator; cu toate acestea, este nevoie sa ii aratati ca proprietatea dumneavoastra are spatiul pe care si-l doreste si de care are nevoie.

Reconditionari si imbunatatiri

Priviti-va obiectiv casa pentru a observa care sunt modernizarile si reparatiile necesare. In functie de planul de mutare si bugetul dumneavoastra, veti putea stabili ce trebuie completat pentru a imbunatati prezentarea globala a casei. Astazi, cumparatorii cauta sa achizitioneze o casa care nu necesita munca. Acestia sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru o casa care a fost bine ingrijita, asa ca aratati-le ca proprietatea dumneavoastra se vinde la cheie.

  

 

   Citeste mai departe si afla ce servicii AloElite am externalizat pentru tine.........>>>

    

    

      Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta - Elite Vision And Consulting

Data publicarii: 2011-11-05

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii