Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » stabiliti un pret
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Vanzatori:


Stabiliți un preț proprietatii

Valoarea casei dvs. este până la urmă reprezentată de ceea ce cumpărătorul este gata să vă ofere în orice moment. Prețul dvs. final poate depinde de mulți factori: dacă vreti să vindeți repede sau vă aflați pe piața cumpărărilor, puteți decide să cereți un preț mai mic decât cel al pieței. Pe de altă parte, dacă vă aflați pe piață vânzărilor unde există multe oferte comune, s-ar putea să vreți să stabiliți un preț mai mare decât cel al pieței.
 
Pentru a vă hotărî asupra prețului:
 
Întrebați un agent
 
Dacă aveți de gând să colaborați cu un agent de vânzări, intervievați câțiva până vă decideți pe care să-l alegeți. Un agent bun vă va face o estimare onestă a valorii casei. Când ați decis care este agentul și planul de vânzare pe care îl adoptați , gândiți-vă la piața existentă și la valorile vanzabile ale casei dvs.
 
Aflați cum se citește o analiză de piață comparativă
 
O analiză de piață comparativă ar trebui să țină cont de reparații, îmbunătățiri și costuri anuale (precum impozitul pe proprietate) ale casei dvs, pe lângă dimensiunile, caracteristicile și facilitățile ei. Căutați o analiză a caselor similare vândute recent în vecinătate și o listă cu casele similare de vânzare în prezent.
 
Faceți o evaluare
 
Dacă vreți o confirmare a prețului la care v-ați gândit, faceți o evaluare ante-vânzare. Evaluatorii se folosesc de informațiile oferite de agentii imobiliari legate de vânzările comparabile, pe lîngă alte informații,
pentru a determină prețul.
Asadar......contactati cu incredere un agent imobiliar
Articol postat de Mircea Vinteanu

Data publicarii: 2011-12-22

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii