Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » sfaturi de la specialisti cum sati vinzi scump casa
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Vanzatori:


Sfaturi de la specialiști - Cum să-ți vinzi scump casa

Experții imobliari atenționează că micile detalii dintr-o locuință fac diferența și creează o atmosferă propice unei tranzacții de succes.

 

ÎNGRIJIREA IMOBILULUI. Cunoscută în trecut ca fiind una dintre cele mai profitabile sectoare economice, piața imobiliară a intrat într-un adevărat regres, iar, în prezent, vânzarea unei locuințe a devenit „piatră de încercare”.
Pentru a avea succes în domeniul imobiliar, în condiții de criză, specialiștii în vânzări vin cu diverse sfaturi pentru „începători”. Potrivit specialistului nostru, aspectul unei casei este extrem de important încă de la intrare și până la explorarea fiecărui colț al casei. „ Ușa de la intrare nu trebuie să fie defectă, zgâriată, pătată, scorojită. Nu este nevoie să investești în vopsirea pereților, însă repararea eventualelor crăpături, îndepărtatea mucegaiului și a petelor este o operațiune necesară. Ferestrele trebuie să fie curate și funcționale. De altfel, întreaga casă trebuie să fie curățată cu grijă, cu atenție sporită pe detalii, precum gresie și faianță, tocurile ușilor și ale ferestrelor, caloriferele, aparatul de aer condiționat, ventilatorul din baie etc. Lustruiește podeaua și sterge praful chiar și în zonele cărora nu obișnuiai să le acorzi importanță”, spun cei de la Elite.

ATENȚIE LA DETALII. Specialistul nostru atenționează că micile detalii fac diferența și creează o atmosferă propice unei tranzacții de succes. De exemplu, trebuie curățate toate autocolantele de pe faianță sau frigider. Trebuie înlăturate pozele cu familia și cu prietenii, pentru că eventualii cumpărători se vor simți neconfortabil fiind nevoiți să le “admire”.


„Poți să păstrezi în camera de zi o vază cu flori proaspete, un ghiveci cu o floare puternic colorată sau un aranjament ikebana, acest detaliu dezvoltă sentimente pozitive vizitatorului încă de la intrarea în imobil. Aerisește camerele înainte de vizionare și lasă soarele să „inunde” încăperile. Cea mai rapidă metodă de a vinde rapid este să eliberezi imobilul de lucrurile tale personale, să înlături mobila și alte obiecte inutile, astfel vizitatorii vor putea să proiecteze imaginea căminului lor în acest spațiu.

Atenție, animalele și copiii tăi nu trebuie să acapareze atenția și să deturneze discuția vizitatorilor, posibililor tăi clienți. Dacă oferta ta este administrată de către un agent imobiliar, ascultă sfaturile acestuia și lasă-l să prezinte imobilul corespunzător clienților săi, pentru că el știe cel mai bine ce caută aceștia”, mai spun cei de la Elite.

 

 

    Citeste mai departe si afla ce servicii AloElite am externalizat pentru tine.........>>>

    

    

      Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta - Elite Vision And Consulting

Data publicarii: 2011-10-16

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.

Oferte exclusive

Ultimele Oferte

España - Chalet con estilo en venta, Rincón de Loix - Benidorm / Spania
España - Chalet con estilo en venta, Rincón de Loix -  Benidorm / Spania

Dormitoare: 4


499.000 Euro
Villa impresionante en venta - Rincón de Loix - Benidorm / Spania
Villa impresionante en venta - Rincón de Loix -  Benidorm / Spania

Dormitoare: 6


1.350.000 Euro
Marbella - Apartament magnific cu 3 dormitoare si terasa de 112 mp - Spania
Marbella - Apartament magnific cu 3 dormitoare si terasa de 112 mp - Spania

Dormitoare: 3

Suprafata utila: 100 mp

Confort: Lux


580.000 Euro
Marbella - Duplex spectaculos in zona rezidentiala exclusivista - Spania
Marbella - Duplex spectaculos in zona rezidentiala exclusivista - Spania

Dormitoare: 4

Suprafata utila: 386 mp

Confort: Lux


2.750.000 Euro
Apartament de lux cu 2 dormitoare in Marbella - Spania
Apartament de lux  cu 2 dormitoare in Marbella - Spania

Dormitoare: 2

Suprafata utila: 93 mp

Confort: Lux


269.000 Euro
Vezi toate ofertele
PromoReclama

©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii