Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » pregatitiva sa vindeti
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Vanzatori:


Pregătiți-vă să vindeți

Când vă pregătiți să vă vindeți casa, cel mai bun lucru pe care puteți să-l faceți este să priviți casa ca pe o marfă. Încercați să vă rupeți emoțional de casă și să o priviți prin ochii cumpărătorului. Decideți-vă dacă vreți să lucrați cu un agent imobiliar ca să se ocupe de vânzare, după care faceți tot posibilul pentru a face casa să arate cât mai bine. Pregătiți-vă de vânzare făcând următoarele:

Obțineți o inspecție a unui inginer constructor înainte de vânzare

O inspecție înainte de vânzare vă poate scuti de surprize costisitoare din partea inginerului cumpărătorului. Inspecțiile presupun niște costuri, dar dacă inspecția dezvăluie, să zicem, stricăciuni majore provocate de apă sau cutremure, sau nevoia de un acoperiș nou, s-ar putea ca aceasta să influențeze decizia dvs. de a vinde, precum și prețul vânzării. Nu apelați decât la personal calificat.

Dezvăluiți viciile proprietății.

Legea cere vânzătorilor să dezvăluie orice probleme care ar putea influența decizia cumpărătorului de a cumpără acea casă și mai ales legea apăra cumpărătorul de viciile ascuse. Asigurați-vă că ați înțeles ce trebuie să dezvăluiți și hotărâți-va dacă optați pentru reparații sau lăsați din preț.

Faceți reparațiile necesare

Nu este acum momentul pentru reparații majore. Este mai înțelept să faceți numai reparațiile absolut necesare (precum înlocuirea ferestrelor sparte sau a treptelor șubrede din fața casei) și îmbunătățiri de aspect (precum zugravitul și plantarea florilor) care vor contribui la reușita vânzării casei dvs.

Depersonalizati decorul

Ca să vindeți rapid și profitabil va trebui să faceți câteva schimbări deoarece excentricitățile care dvs. vă plac, s-ar putea să nu fie pe gustul cumpărătorului. Gândiți-vă la înlocuirea mochetei demodate, a zugrăvelii în culori țipătoare, cu alte cuvinte lustruiți imaginea casei. Ascundeți priviririi obiectele personale (cum ar fi fotografiile de familie). Dacă aveți câine închideți-l undeva pe timpul cât primiți potențiali clienți.
 
  
    Citeste mai departe si afla ce servicii AloElite am externalizat pentru tine.........>>>

    

    

      Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta - Elite Vision And Consulting

Data publicarii: 2011-12-22

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii