Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » pregatitiva sa va vindeti casa
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Vanzatori:


Pregătiți-vă să va vindeti casa

  

Milioane de locuinte existente sunt vândute în fiecare an, și în timp ce fiecare tranzacție este diferită, fiecare proprietar vrea același lucru - cel mai bun pret posibil si cu cea mai putina bataie de cap.

   Din păcate, vanzarile de imobile, au devenit o afacere mult mai complexă decât se obisnuia sa fie. Cat mai m

ulte informatii si dezvaluiri facute de vanzator, și o serie cat mai mare de preocupări legate de zona, mediu,  au apărut în ultimul timp.

   Mai important este ca procesul de vânzare de imobile s-a schimbat. Agentii imobiliari de cumpărător, în cazul în care Agenții Imobiliari ® reprezinta interesul cumparatorilor si este acum destul de cunoscut ca  Agentii de Cumparatori doresc  cel mai bun lucru pentru clienții lor.

   Rezultatul este că în timp ce foarte multe proprietati  existente pot fi vândute în fiecare săptămână, procesul nu este la fel de ușor pentru vanzatori.

   Supraviețuitor în lumea de astăzi, agentul imobiliar necesită experiență și instruire în domenii cum ar fi marketing imobiliar, finantare, negociere și închiderea / expertiza, servicii de care  trebuie sa beneficiati din partea  agenților imobiliari ®.

 

Ești gata de vanzare?


    Procesul de vânzare a proprietatii începe de obicei cu câteva luni înainte ca dvs sa anuntati ca proprietatea este disponibila pentru vânzare. Este necesar sa va uitati la casa dvs  prin ochii unui potențial cumpărător și veti determina imediat ce trebuie facut, ce suprafete au nevoie să fie curătate, vopsite, reparate sau ce anume trebuie  aruncat.

Intreaba-te: Dacă ai dorii cumpararea acestei case, de ce ai cumpara-o, ce te-ar atrage la ea, ce ai vrea să vezi? Scopul este ca  o casa sa arate bine; maximizează spațiul și atrage cat mai mulți cumpărători cu putință.

In timpul alocat “pregatirii” fază ce se referă la reparații, curatenie,ordine etc, este un moment bun pentru a te întreba de ce chiar vrei sa vinzi.

Vanzarea unei case este o chestiune importantă și ar trebui să existe un motiv bun de a vinde; probabil  schimbarea locului de muncă într-o nouă comunitate, marirea sau micsorarea numarului de membrii din familie sau nevoia de mai mult spațiu. Motivul pentru care vanzarea poate avea impact asupra procesului de negociere, este foarte important pentru a discuta despre nevoile dumneavoastra si crede-ma ca chiar vrei sa discuti totul cu REALTOR ® care se va ocupa de vanzarea proprietatii tale.

 

Cand ar trebui sa vinzi?


Piata tinde să fie mai activă în vara, deoarece părinții doresc să se înscrie copiii în clasele de la începutul anului școlar. Vara este, de asemenea, de obicei, atunci când cele mai multe case sunt susceptibile de a fi disponibile.

În general vorbind, piețele tind să aibă un echilibru între cumpărători și vânzători pe tot parcursul anului. Deci, preturile caselor au tendința de a crește sau scade ca urmare a cererii de modele generale mai degrabă decât de un anumit moment al anului.

Proprietarii sunt încurajați să vândă în cazul în care proprietatea este gata de vânzare, există o nevoie sau dorinta de a vinde si beneficiaza de  serviciile unui agent imobiliar.

 

 Cum sa imbunatatesti valoarea casei tale?


   

Regula generală în domeniul imobiliar este faptul că cumpărătorii caută casele cele mai ieftine, în cel mai bun cartier pe care si-l pot permite. În termeni de îmbunătățiri, acest lucru înseamnă că vrea o casa care sa se potriveasca cu  vecinătatile.

Îmbunătățirile ar trebui să se facă în așa fel încât proprietatea sa arate bine, sa existe concordanță cu politica de vecinătate și care nu implică investiții de capital, al căror cost nu pot fi recuperat la vânzare. În plus, îmbunătățirile ar trebui să reflecte preferințele comunității.

   Îmbunătățirile cosmetice ajuta  locuința  sa fie mai "spectaculoasa", si va demonstra cumparatorului ca este momentul unei investitii bune. Reparatiile mecanice trebuiesc facute pentru a te asigura că toate sistemele și aparatele sunt în stare bună de funcționare. Toate acestea  sunt necesare pentru a obține un preț de top.

   În mod sigur doriți să vă asigurați că proprietatea dvs este competitivă cu alte proprietati  disponibile în comunitate. Agențul Imobiliar ®, care se ocupa de vanzarea proprietatii dvs si care vede numieroase cae in zona, va poate oferi sugestii care sa va creeze anumite avantaje pe piata.

 

 Pasul 2: Ia un REALTOR ®

  

Înainte de introducerea proprietatii dvs pe piață, ar trebui să identifici de asemenea, ® Agentul Imobiliar, care te poate ajuta cu vânzarea.

 

De ce să folosiți un REALTOR ®?


    Există foarte multe  persoane la nivel national, care activeaza in vanzarile de  bunuri imobiliare, din care doar cativa fac parte din APAIR si care fac parte din National Association of Realtors (NAR). Doar membrii ANR au dreptul de a utiliza termenul "® REALTOR."

Membrii ANR  urmeaza un cod strict de etica. Prin aderarea la ANR, acestia au acces la o gamă largă de cursuri, seminarii și oportunități de certificare. În esență, Agenții imobiliari ® sunt experți în comunitate. Ei urmaresc tendintele imobiliare, afla informatii legate de cartier, partajeaza și a participa la problemele locale.

  

Cum alegi un REALTOR ®?


    Fie că sunteți un vânzător pentru prima dată sau pe cineva care a vândut multe case, există mai multe modalități de a găsi un agent imobiliar ®:

Utilizați internetul si un motor de căutare pentru a afla informatii despre un agent REALTOR

Obțineți recomandări de la vanzatorii lui din trecut.

  • Cauta insemnele REALTOR ® ,sigla,emblema, etc.

 

Indiferent de preferința dvs., va exista o serie de întrebări de adresat agentului, inclusiv:

  • Ce servicii oferiti?
  • Ce tip de reprezentare nu puteti oferi?
  • Ce experienta aveti in zona mea si in imediata vecinatate?
  • Cât timp stau pe piata de obicei proprietatile din aceasta zona?  ( Fiți conștienți de faptul că, deoarece toate casele sunt unice, unele se vor vinde mai repede decat altele.Sunt  mai mulți factori ce pot avea un impact pentru cantitatea de timp a unei  case de a ramane pe piață, inclusiv modificarea ratelor dobânzii și de tendințele economice locale..)
  • Cum ti se pare prețul proprietatii mele? Întrebați despre vânzări de origine recentă și proprietăți comparabile în prezent pe piață.
  • Cum veți plasa pe piata casa mea? La prezentarea de  listare, brokerii vor furniza un rezumat detaliat al modului în care vor plasa case pe piata, strategii de marketing ce au lucrat în eforturile de marketing din trecut și care pot fi eficiente pentru casa ta.
  • Care este comisionul? Comisioanele agentilor sunt stabilite pe piață de fiecare agent și nu sunt stabilite prin lege sau regulament. Ce se întâmplă dacă un alt REALTOR ® sau Agent Imobiliar localizează un cumpărător?
  • Cât timp vrei sa fie  listata  casa ta? O "lista" , acord, este un contract care arată obligațiile agentului și prezintă condițiile în care casa ta se face disponibila pentru vanzare. Durata acordului este o chestiune negociabila.

   La ce ar trebui să vă așteptați când lucrați cu un agent imobiliar ®? După ce casa ta este listata cu un agent imobiliar ®, el va incepe imediat postarea proprietatii tale pe  piață în conformitate cu convențiile cele mai potrivite pentru comunitatea ta.

® REALTOR dvs. ar trebui să va informeze  periodic,cum se desfășoară procesul de introducere pe piață și care este  interesul  primit. În timp, planul de marketing poate fi modificat  pentru a reflecta reacții ale cumpărătorilor și schimbări în piață.

  

În Imobiliare, ofertele de cumparare sunt de 2 feluri:  oferte scrise și oferte orale. Oferta orală este de genul: "Vrei pe proprietate  x euro? sau  “Sunt dispus sa ofer x euro pentru aceasta casa”.Aceste oferte nu trebuiesc acceptate, deoarece, în general, nu pot fi executate pentru ca intotdeauna va exista o alta discutie pornita de cumparator dar la un prêt mai mic decat cel anuntat initial. Oferta scrisa oferă credibilitate pentru  REALTOR ® care va sti ca are de-a face cu cineva bine intentionat, ca oferta este sau nu în concordanță cu cerințele și poate oferii pe aceasta  cale impreuna cu proprietarii, o contraoferta daca este cazul.

 

 

Citeste mai departe si afla ce servicii AloElite am externalizat pentru tine.........>>>

    

    

      Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta - Elite Vision And Consulting

Data publicarii: 2011-07-28

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii