Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » poate gasim un cumparatorsau cum cum lucreaza pretul tau in favoarea altora
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Vanzatori:


Poate gasim un cumparator......sau cum cum lucreaza pretul tau in favoarea altora


  

Sunt multi vanzatori care stabilesc un pret de vanzare atractiv insa, imediat dupa aceea, il ‘reajusteaza’. Evident, in mod crescator. Unica explicatie la intrebarea agentului imobiliar legata de majorarea pretului este: “Eeee, incercam si noi, poate vine cineva…”.
Dar cineva nu o sa vina la acel pret.


Insa, aceasta oferta va fi folosita de agentii imobiliari, ca si de alti proprietari, in folosul lor, prin comparatie cu ofertele proprii.
Vizual, preturile solicitate de vanzatori pot fi reprezentate printr-un romb: in partea de jos (a celor mai mici preturi) si de sus (cele mai mari preturi solicitate) sunt mai putine, iar cu cat te apropii de mijlocul rombului (media preturilor din piata), aici sunt cele mai multe oferte.


Dupa cum stim, cumparatorii se orienteaza cu cel mai mare interes catre ofertele aflate la baza rombului preturilor solicitate. Cele aflate mai sus pot fi folosite ca exemple, pentru accelerarea deciziei cumparatorilor pentru oferte cu preturi mai mici.
Asa ca ai grija unde iti pozitionezi oferta!

 

 

 

 

  Citeste mai departe si afla ce servicii AloElite am externalizat pentru tine.........>>>

    

    

      Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta - Elite Vision And Consulting


 

Data publicarii: 2011-07-30

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii