Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » decidetiva sa vindeti
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Vanzatori:


Decideți-vă să vindeți

Când decideți să vă vindeți casa, vă este de ajutor să cunoașteți dacă vă regăsiți pe piața vânzărilor, cu oferte foarte multe, lentă și cu prețuri în scădere, sau pe piață cumpărărilor, speculativă, cu o mulțime de oferte. Este de asemenea important să știți ce fel de case se vând cel mai bine în zona în care locuiți. Dacă nu va grăbiți să vindeți, testați-va decizia analizând următorii factori:

Impactul financiar

Te costă mii de euro să vinzi o casă și să te muți - adeseori în jur de 8-10% din prețul de vânzare al casei, în momentul în care socotești comisionul agentului imobiliar, taxele finale costurile cumpărării și ale mutării. Cu cât valoarea unei case este mai mică, cu atât impactul financiar este mai mare. Se merită să va faceți socotelile înainte de a vinde.

Timpul

Gândiți-vă la durata vânzării în relație cu piața și valoarea casei. O piață lentă poate afecta negativ vânzarea casei și dacă valoarea casei este mică, s-ar putea să constatați ca ați ieșit în pierdere. Tot atat de adevărat este însă și faptul că dacă vindeți pentru a putea cumpără altceva, vânzând ieftin cumpărați ieftin. Atenție în schimb la timpul necesar pentru a putea cumpăra din momentul în care vindeți. Cu cât valoarea casei este mai mare, cu atît sunteți mai pregătit să suportați costurile vânzării.

Impozitele

Va trebui să plătiți impozitul pe clădiri pentru perioada în care ați locuit

Proprietarii care își înstrăinează casele sau terenurile în mai puțin de trei ani de la data dobândirii plătesc impozit.

Asigurați-va ca sunteți conștienti de ce va asteapta.

    

   Citeste mai departe si afla ce servicii AloElite am externalizat pentru tine.........>>>

    

    

      Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta - Elite Vision And Consulting

Data publicarii: 2011-12-22

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii