Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » ce trebuie sa sti cand te pregatesti sa vinzi o proprietate imobiliara
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Vanzatori:


Ce trebuie sa sti cand te pregatesti sa vinzi o proprietate imobiliara

Am inceput sa scriu acest articol din respect fata de munca mea de agent imobiliar, din respect pentru clientii mei si pentru toti vanzatorii de imobile din paiata imobiliara si din dorinta de a ajuta, o sa ofer informatii valoaroase legat de procesul de vanzare al unei proprietati vazut prin ochii unui specialist. 

  Acest articol are menirea de a te face sa intelegi ca pentru a reduce nivelul de stres, pentru siguranta familiei tale, pentru a-ti creste sansele de a vinde la cel mai bun pret, in cel mai scurt timp posibil si fara dureri de cap, este bine sa ai alaturi de tine un agent imobiliar. Vreau sa ma asigur ca ai inteles exact ce am spus: un agent imobiliar nu toti agentii imobiliari.

Da, stiu ca nu iti place ceea ce spun si te inteleg. Unica vina o poarta agentul imobiliar care a demonstrat de-a lungul timpului lipsa de profesionalism. Te cred ca nu ai incredere in agentul imobiliar si cred ca nu ai prea multe motive pentru a-i acorda increderea cuvenita. Partea buna este ca nu toti agentii sunt la fel asa cum ca in orice loc de munca unde exista muncitori foarte bine pregatiti si altii mai putin pregatiti sau chiar deloc. Singurul lucru pe care tu trebuie sa-l faci este sa alegi pentru ca ai de unde.

Am suficienta experienta si vechime in acest lucru ca agent imobiliar pentru a sti ca aproximativ 80% din tranzactiile imobiliare realizate direct intre vanzator si cumparator au avut, s-au bazat pe munca, prezentarea, prezenta si publicitatea facuta de agentul imobiiar care la un moment dat a pierdut definitiv controlul.

Inca nu pot intelege cum functioneaza gandirea vanzatorului: de ce sa nu vrei de partea ta un agent imobiliar? Ce ai de pierdut atat timp cat plata catre el o faci la momentul vanzarii? De ce sa nu vrei sa ai un agent imobiliar care sa lucreze pentru tine in fiecare zi, nelimitat pe care i-l platesti doar atunci cand esti multumit de serviciile lui?

Privind din exterior sau prin ochii cuiva care nu stie ce face un agent imobiliar, lucrurile stau asa: 1. Decizi sa vinzi proprietatea, 2. Cauti pe internet informatii pentru ati face o idee despre preturile din piata si iti fixezi pretul 3. Faci cateva fotografii asa cum sti tu si cum crezi ca este bine sa le faci 4. Vorbesti cu prietenii, membri familiei, colegi de serviciu ca vrei sa vinzi 5. Incarci proprietatea pe internet cu fotografiile si descrierea facuta de tine si gata: esti pregatit pentru vanzare. CORECT?

Foarte usor nu-i asa?

Cu toate astea, astepti sa te sune cumparatorul si sa-ti plateasca pretul cerut. Pare simplu. De ce agentii astia cer atat de multi bani pentru lucruri pe care tu crezi ca le faci mai bine decat ei?

Iti spun ca lucrurile nu stau deloc asa.

Acum luam unul cate unul, pas cu pas si iti voi arata realitatea asa cum nu o sti. Pentru a afla De ce vanzarea vanzarea unei proprietati trebuie sa fie strans legata de serviciile unui agent imobiliar - Partea a doua click AICI

  

   

    Postat de  Mircea Vinteanu / Agent imobiliar - Realtor & CRS -

      

Elite Exclusiv Imobiliare  Constanta 

Data publicarii: 2019-10-06

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii