Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » sigur ca negociem dar doar pentru cine este interesat = amanarea vanzarii
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Vanzatori:


'Sigur ca negociem dar doar pentru cine este interesat' - spus altfel Amanarea Vanzarii


  

Multi vanzatori fixeaza un pret mai mare gandindu-se ca vor negocia cu un client interesat, dar pe care vor mai intai sa “il cantareasca”. Adica sa vada daca nu cumva pot specula de la persoane diferite, preturi diferite.
Astfel, ei vor propune unuia un pret, altuia un altul, dar vor sta in permanenta cu gandul la cumparatorul care inca nu a venit, care o sa le ofere mai mult.

Dar …....

In primul rand: nu va veni aproape nimeni la pretul fixat. Daca veti revedea schema preturilor in trepte,  veti intelege ca pierdeti clienti care ar putea cumpara doar pentru ca ati pus cateva mii de euro in plus, pe care oricum erati dispus sa ii negociati.

 

In al doilea rand: “cantarirea” clientilor este perdanta. Mai intai pentru ca probabil nu veti reusi sa ii cantariti corect, iar apoi pentru ca de regula clientii stiu ce pret a fost propus altuia. Iar agentii imobiliari.... sigur stiu.


Asa ca atunci cand agentul imobiliar intreaba “ Este negociabil pretul? ” nu raspundeti “ Doar pentru cineva interesat ” ci transmiteti-i deschis pretul sub care nu veti dori sa scadeti.

 

 

Citeste mai departe si afla ce servicii AloElite am externalizat pentru tine.........>>>

    

    

      Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta - Elite Vision And Consulting

 

Data publicarii: 2011-07-30

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii