Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » de ce este bine sa alegi un agent elite specialist crs servicii si beneficii pentru clientii nostrii
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Vanzatori:


De ce este bine sa alegi un agent Elite - Specialist CRS - Servicii si Beneficii pentru clientii nostrii

Stimati Clienti,

 

    Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va servicii specializate la cel mai inalt nivel profesional, va recomand colaborarea pe baza contractului de reprezentare.

   Asa cum se spune: „Reclama este sufletul comertului”, iar domeniul imobiliar nu face exceptie de la regula. Promovarea proprietatii imobiliare genereaza costuri, consuma timp si necesita consecventa in modul de actiune, pentru a-si atinge scopul.

  Rolul agentului imobiliar profesionist este acela de a atrage atentia potentialilor cumparatori, prin tehnici de promovare si vanzare specifice, inclusiv prin colaborarea cu alte agentii imobiliare.

  Pentru a intelege mai bine maniera noastra de lucru si beneficiile contractului de reprezentare, va ofer acest material informativ despre Elite Vision And Consulting Real Estate.

  In speranta unei viitoare colaborari cu agentia noastra, va stau la dispozitie pentru a va oferi mai multe informatii de valoare despre piata imobiliara, care sa va ajute sa luati deciziile corecte si in timp util in legatura cu vanzarea proprietatii dumneavoastra.

Cum lucram?

   Daca detineti o proprietate imobiliara pe care ati dori sa o vindeti sau sa o inchiriati, facand primele demersuri in acest sens – de exemplu, publicand un anunt la mica publicitate sau prin internet pe diverse site-uri de profil – veti constata mai devreme sau mai tarziu ca intrati intr-un proces complex si anevoios pentru care, de cele mai multe ori, nu sunteti pregatit.

  Majoritatea proprietarilor fac greseala de a-si supraevalua proprietatea, avand o parere distorsionata asupra valorii acesteia sau pur si simplu dorind un anumit pret de vanzare, care nu are nici o legatura cu valoarea reala a proprietatii.

  Cel mai adesea, in primele zile de la publicarea anuntului, primiti sute de telefoane de la agenti imobiliari, avand diferite abordari, mai mult sau mai putin placute, cu singurul scop de a prelua oferta si a strange datele necesare, dupa care ... mai nimic. Aceste telefoane primite va creaza falsa iluzie ca proprietatea dumneavoastra este destul de interesanta pe piata  insa.......nu este deloc asa.

Multi dintre agentii imobiliari care preiau proprietatea respectiva in portofoliu, nu-i acorda atentia necesara pentru atingerea scopului, respectiv finalizarea vanzarii/inchirierii, datorita faptului ca aceeasi proprietate este preluata de mai multe agentii si in aceasta lupta nu va castiga decat unul sau poate nici acesta. Nesiguranta generata de lipsa unui contract semnat cu vanzatorul, contract care sa le ofere dreptul de a incasa un comision pentru serviciile prestate odata cu vanzarea proprietatii, se manifesta printr-o lipsa de activitate de marketing proactiva in piata imobiliara pentru acea proprietate.

  In absenta unui contract de reprezentare, proprietatea dumneavoastra este una din sutele de alte proprietati oferite spre vanzare pe piata imobiliara, aflate in aceeasi situatie. Altfel spus, proprietatea dumneavoastra nu beneficiaza de un program coerent de promovare pe piata imobiliara, care sa o evidentieze in fata potentialilor cumparatori.

   Acesta este unul dintre motivele pentru care  propunem consumatorilor – vanzatori/proprietari - care doresc sa devina clientii nostrii, incheierea unui contract de reprezentare, prin care ne angajam sa furnizam o serie de servicii de specialitate, la cel mai inalt standard de profesionalism, pentru a mari considerabil sansele de incheiere a unei tranzactii de vanzare/inchiriere la pretul optim, in cel mai scurt timp si cu cat mai putina bataie de cap pentru vanzator/proprietar.

Servicii si beneficii

 Concret, prin semnarea unui contract de reprezentare, Senior Agent® Elite, Realtor, se obliga sa protejeze interesele vanzatorului/proprietarului, punandu-le mai presus decat interesele proprii, ale agentiei sau ale oricarei alte persoane, prestand urmatoarele servicii:

 

  • Identificarea nevoilor proprietarului si oferirea consultantei de specialitate cu scopul de a stabili conditiile aferente vanzarii
  • Elaborarea Analizei Comparative de Piata (ACP), cu scopul stabilirii unui pret corect de listare, corespunzator pietei
  • Preluarea si prelucrarea datelor proprietatii in vederea unei expuneri corecte in fata potentialilor cumparatori, acestea fiind un factor important in luare deciziei de cumparare
  • Efectuarea fotografiilor digitale de interior/exterior ale proprietatii, pentru punerea in valoare a punctelor forte ale proprietatii
  • Introducerea proprietatii in baza de date Elite, pentru identificarea potentialilor cumparatori ale caror criterii de cautare se potrivesc cu caracteristicile proprietatii oferite spre vanzare
  • Elaborarea unui plan de marketing personalizat, in functie de motivatia proprietarului
  • Plasarea unui banner cu mentiunea „DE VANZARE” sau „DE INCHIRIAT” si datele de contact ale agentiei, pentru asigurarea vizibilitatii proprietatii
  • Promovarea proprietatii cu 0% comision pentru cumparator, astfel incurajand potentialii cumparatori sa se concentreze asupra caracteristicilor proprietatii si nu a negocierii pretului si comisionului  
  • Publicarea proprietatii prin sistemul de promovare iList, un sistem folosit de reteaua Elite  ce ofera expunere internationala pe site-ul www.elite-imobiliare.ro cu o medie lunara de 3500 vizitatori unici
  • Publicarea proprietatii pe site-ul propriu, www.elite-imobiliare.ro, optimizat in motoarele de cautare
  • Publicarea proprietatii in sistemul FlexMLS – baza de date comuna a agentilor imobiliari, oferind expunere retelei de agentii colaboratoare si pe portalul public international.
  • Publicarea proprietatii pe site-urile si portalurile imobiliare din Romania cele mai vizitate, cu o medie lunara de 200.000 vizitatori unici
  • Expunerea proprietatii in cadrul institutiilor bancare si nonbancare cu care Elite a incheiat acorduri de colaborare. Astfel, proprietatea va fi prezentata de catre ofiterii de credit potentialilor cumparatori prin imprumuturi ipotecare, ca posibila achizitie cu comision 0%.
  • Elaborarea si transmiterea de mesaje tip e-mail marketing clientilor Elite si potentialilor cumparatori din baza de date proprie
  • Elaborarea si transmiterea de mesaje tip e-mail marketing agentiilor imobiliare incurajand colaborarea, oferind acestora,daca este posibil, pana la 50% din comisionul incasat de la vanzator, pentru maximizarea sanselor de vanzare
  • Crearea de brosuri personalizate si distribuirea acestora in vecinatatea proprietatii
  • Promovarea proprietatii pe site-uri de socializare, respectiv FaceBook, Tweeter, LinkedIn, o abordare de ultima generatie
  • Publicarea periodica a proprietatii in presa scrisa
  • Publicarea unui comunicat de presa lunar pe diferite teme de interes din domeniul imobiliar, cu trimitere la proprietatile aflate in portofoliul Elite
  • Oferirea de suport administrativ (notariat, cadastru, certificat energetic) prin partenerii Elite
  • Elaborarea analizei de piata, activitate si marketing la fiecare 30 zile, astfel mentinand clientul informat asupra rezultatelor inregistrate ca urmare a planului de marketing adoptat
  • Prezentarea proprietatii potentialilor cumparatori

   De ce vanzare prin reprezentare exclusiva?

  Prin reprezentare exclusiva, veti acorda Senior Agent® Elite, membru APAIR (Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania), dreptul de a va reprezenta pe piata imobiliara in schimbul unui comision.

   Acesta va intreprinde masurile necesare pentru a promova proprietatea dumneavoastra pe piata, astfel incat sa acopere toate canalele informationale de piata, pe care le folosesc 99% dintre potentialii cumparatori si:

   

  • Va va ajuta sa pozitionati proprietatea dumneavoastra la un pret corect pe piata imobiliara, astfel incat sa o puteti vinde in intervalul de timp in care v-ati propus.
  • Va aduce la vizionare numai clientii cumparatori calificati in prealabil, tinand o evidenta stricta a acestora, atat din punct de vedere al securitatii dumneavoastra, cat si pentru situatia in care ati fi dispus sa efectuati o reducere de pret si acestia ar trebui sa fie contactati in cel mai scurt timp.
  • Va avea in portofoliul sau atatea proprietati cate isi poate permite sa acopere, pentru a acorda atentia cuvenita fiecareia in parte.
  • Va mentine permanent legatura cu dumneavoastra, pe durata contractului, asigurandu-va consilierea de specialitate in raport cu evolutia pietei imobiliare  la acel moment.
  • Nu va incasa comision de la cumparator, decat cu acordul prealabil al vanzatorului.
  • Va primi contravaloarea comisionului pentru serviciile prestate la momentul finalizarii tranzactiei (semnarea contractului de vanzare-cumparare) si nu la momentul incheierii ante-contractului.
  • Va investi timp si bani pentru promovarea proprietatii dumneavoastra in scopul de a realiza finalizarea tranzactiei intr-un interval de timp rezonabil. Stiind ca Senior Agent® Elite  incaseaza comision doar in cazul unui succes, ce parere aveti: este sau nu motivat sa finalizeze tranzactia? 

    Cine suntem?

         Compania Elite Vision And Consulting Real Estate  are ca obiect principal de activitate prestarea de  servicii imobiliare.

     Angajatii companiei sunt agenti  imobiliari profesionisti cu o experienta de peste 10 ani de activitate.

     Agentul imobiliar din cadrul Elite, este membru APAIR (Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania) respecta Codul Etic si Standardul European de practica in domeniul imobiliar si este asigurat pentru riscuri profesionale de catre Societatea de asigurare-reasigurare ASTRA S.A.

     Lucrul agentilor imobiliari Elite cu consumatorii de servicii imobiliare, are la baza un contract de reprezentare incheiat intre ei si clientii care au nevoie de serviciile si experienta lor, contract  care ii face pe agentii imobiliari sa-si arate daruirea si adevaratele calitati in domeniul vanzarilor de proprietati imobiliare.

  FOARTE IMPORTANT: Agentii Elite nu incaseaza comisione de la ambele parti implicate in tranzactie  ci doar  de la acei care apeleaza la calitatea serviciilor lor si pe care ii reprezinta. Compania noastra se mandreste ca fiind singura din piata care nu incaseaza comision de la cumparator indiferent de proprietatea cumparata.

  Comision 0%

  Acest aspect, ii avantajeaza pe consumatorii care au incheiat contracte cu acestia deoarece agentii ce-i reprezinta, le vor apara interesele si vor folosii toate tehnicile dobandite de-a lungul anilor pentru a le obtine cele mai bune preturi de achizitie sau de a reusii vanzarea proprietatilor la cele mai bune preturi.

  Elite primeste cele mai bune note cand vine vorba de satisfacerea clientilor in materie de servicii imobiliare, cum ar fi:

  •   Planuri personalizate de marketing pentru proprietatile din portofoliu, destinate atragerii celui mai mare numar de cumparatori in cel mai scurt timp
  •  O retea de top care ajuta atat vanzatorii cat si cumparatorii sa isi atinga telurile in cel mai scurt timp si cu cat mai putina bataie de cap.

   

    Elite Vision And Consulting este administrat de Mircea Vinteanu, licentiat international CRS – Certified Rezidential Specialist, cea mai ravnita si prestigioasa certificare internationala in domeniul vanzarilor de locuinte, licenta detinuta de doar 4% dintre agentii imobiliari mondiali si absolvent al cursurilor internationale de pregatire profesionala ABR® - Accredited Buyer Representative, fiind de asemenea o foarte prestigioasa certificare internationala de excelenta pentru reprezentare a cumparatorilor, certificari obtinute la nivel international sub atenta supraveghere a CEREANCentral European Real Estate Associations Network, membru al  NAR - National Association of Realtors - USA,  membru al  APAIR  - Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania

   

  Clientilor Elite li se ofera servicii imobiliare la cel mai inalt nivel de profesionalism, cu garantia respectarii Regulii de aur: „Fa pentru altii tot ce ai vrea sa faca altii pentru tine”.

   

           Meritam increderea ta !

                                                De increderea ta depinde succesul nostru!

      

        Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

       Elite  Imobiliare  Constanta - Elite Vision And Consulting

  Data publicarii: 2011-08-25

  Opinii clienti:

  Momentan nu exista opinii postate.


  ©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii