Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » asigurate ca esti in avantaj avand propriul tau agent imobiliar declaratie de misiune elite vision and consulting
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Cumparatori:


Asigura-te ca esti in avantaj avand propriul tau agent imobiliar - Declaratie de misiune Mircea Vinteanu - Elite Vision and Consulting


Multi agenti imobiliari, cred ca cel mai important lucru este satisfacerea clientului. Noi nu credem ca este adevarat. Noi credem ca ca satisfacerea  clientului este pur si simplu cerinta minima de a fi  in afaceri.

Noi  lucram constant pentru a imbunatatii sistemele noastre, procesele de vanzare  și serviciile, pentru a fi  dincolo de nivelul standard de "servicii" oferite de majoritatea  agentilor imobiliari.

Simplu spus, obiectivele noastre sunt pentru a va ajuta să gasiti casa perfectă sau sa va ajutam sa va vindeti casa,  în cel mai puțin timp  și cu cele mai puține bătăi de cap. Vom fi cu tine la fiecare pas  inca de la inceput  si va vom indruma până la închidere. Dorim să oferim  cele mai bune servicii în aceasta industrie.

Lucreaza  agentul doar pentru tine?

Un agent imobiliar poate reprezenta fie cumpărătorul  fie  vânzătorul.  Până foarte recent, agenții imobiliari, intr-o tranzactie imobiliara, aproape întotdeauna  reprezentau  vânzătorul, nu  cumpărătorul. Chiar și agentul  imobiliar care v-a condus din casă în casă, nu a actionat doar in numele si in avantajul dumneavoastra.  Prin reprezentarea vanzatorului, agentul a fost implicat doar de partea  vânzătorului  pentru a obține cel mai mare pret si cele mai bune condiții pentru acesta.

Ce am schimbat noi?

 Evoluția si calitatea  serviciilor multiple de specialitate au deschis o nouă eră  în cazul tranzacțiilor imobiliare ...

Epoca de Reprezentare  Cumparator

Astăzi, agentii nostrii  imobiliari și compania se oferă să reprezinte cumpărătorul  în tranzacția imobiliară. Din selecția inițială a proprietăților, tot drumul necesar prezentarii de proprietati imobiliare prin intermediul negocierilor contractuale,  le puteți avea acum cu  un agent specific, specializat in domeniul rezidential, specialist CRS, angajat să reprezinte interesele dvs. atunci când cumparati o casă.


Pune un Reprezentant Cumparator cu experiență să lucreze pentru dvs.

Vanzatorii  listeaza proprietatile lor cu agenti imobiliari pentru a  se asigura de reprezentare profesională pe tot parcursul procesului de vânzare . Ca si  cumpărător, meriti același tip de reprezentare.

Localizarea imobiliara

Reprezentantul dvs. de cumpărător,  va evalua nevoile dumneavoastra specifice functie de criteriile dvs de cautare si va identifica proprietati care se potrivesc acelor specificatii. Daca in piata apare o noua proprietate la vanzare, reprezentantul dvs de cumparator, va stabilii intalniri cu vanzatorii pentru vizionare, va fotografia  si va face  tot ce este nevoie pentru a va prezenta ofertele cu cat mai multe informatii posibile.

Furnizarea de informații de piață

Valoarea de piață este determinată de mai mulți factori, inclusiv disponibilitatea de proprietăți similare, la prețuri competitive, locul de amplasare, datoriile existente și mai ales, prețul pe care un cumpărător  este dispus să-l  plătească. Reprezentantul dvs de cumpărător va furniza date de piață pentru a vă ajuta pentru  stabilirea unui pret care merita  oferit.

Structurarea ofertei dvs de cumparare

 Sa nu consideri ca doar pretul oferit  de tine in baza ofertei de cumparare este cel mai bun lucru. Alte lucruri pot fi la fel de importante pentru tine, cum ar fi termenii și condițiile ofertei, valoarea de depozit financiar cat  și data de intrare in  posesie, detalii cu care agentul  tau va sti cu siguranta cum si cand sa le foloseasca ct si multe alte aspecte legate de proprietate.

Negocierea cu vânzătorii

Vanzatorii sunt preocupați de multe lucruri atunci când au de  analizat o oferta de cumparare, inclusiv capacitatea  cumpărătorilor de a-și îndeplini promisiunile scrise, termenii și condițiile ofertei, alte elemente ce pot fi transmise, defalcarea costurilor de închidere a tranzactiei  între cumpărător și vânzător  pana  și motivațiile si stilul de viață al viitorilor proprietari! Reprezentantul  dumneavoastra de cumparator, va ajusta strategia pentru a crea un scenariu câștigător pentru dumneavoastra.

Manipularea tuturor detaliilor

O  gramada de lucruri  trebuie să se întâmple între semnarea ofertei de cumpărare și semnarea propriuzisa a actelor autentice. Reprezentantul dvs. de cumpărător  va participa la detalii și va stabilii o legatura permanenta cu dumneavoastra si  fiecare pas efectuat  in derularea tranzactiei.

 Cu speranta ca aveti suficienta motive de a ne contacta pentru a beneficia de calitatea maxima a serviciilor noastre care sa  va  conduca la luarea celei mai bune decizii in achizitia casei perfecte, nu ezitati sa ne contactati.

   

       Postat de  Mircea Vinteanu - Realtor & CRS -

     Elite  Imobiliare  Constanta si Benidorm/Spania - Elite Vision And Consulting

Data publicarii: 2012-06-21

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii