Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » 0 comision la cumparare neam reinventat pentru tine devenind astfel singurii din constanta care nu incasam comision de la cumparator
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Informatii Cumparatori:


0% comision la cumparare. Ne-am reinventat pentru tine devenind astfel singurii din Constanta care nu incasam comision de la cumparator

 Dupa cum bine stii, pentru a cumpara un imobil trebuie sa platesti un comision unei agentii imobiliare sau…….sa-ti consumi  destul de multa energie si timp  sperand ca vei reusii sa-ti gasesti casa visurilor direct de la proprietar insa………..de aproape fiecare data constati ca este mult mai simplu sa apelezi  la o agentie imobiliara.

Dar ce faci cu comisionul pe care trebuie sa-l platesti?  Va trebui sa platesti  pana la urma acel  comision calculat procentual in valoare  de minim 2% din pretul de cumparare al proprietatii sau poate vei trai cu falsa satisfactie ca ai negociat cu agentul  un procent din cei 2%. FALSDe ce falsa impresie de negociere? Retine: Pentru ca trebuie sa sti ca aproape de fiecare data cand  cineva traieste cu aceasta satisfactie,  a platit mai mult decat trebuia, platind diferenta de comision "negociata" sau poate chiar mai mult, inclusa de agentul imobiliar direct in pretul de vanzare al apartamentului.  Ce bine ar fi fost daca suma calculata ca comision ai fi adaugat-o la achizitia casei si ai fi cumparat ceva mai bun !!!

Noi avem acum pentru tine, singura formula din piata  prin care poti cumpara o proprietate fara sa platesti comision  si in acelasi timp sa beneficiezi si de servicii de maxima calitate. Asadar, poti cumpara doar cu noi cu COMISION 0%. Chiar este adevarat.

Mai mult decat atat : beneficiezi gratuit de consultanta si consiliere in acest proces atat de important in viata ta.

Credeati ca asta este totul? Ca multumire pentru clientii nostri si apreciere pentru colaboratorii si viitorii clienti, am hotarat impreuna cu partenerii nostri, sa facem tot ce ne sta in putiinta pentru ca voi, rudele si prietenii vostri, sa beneficiati de o serie de servicii la preturi speciale.

Pentru clientii Elite care vor vinde sau cumpara proprietati imobiliare cu ajutorul nostru, acestia vor beneficia suplimentar de urmatoarele beneficii:

Vanzatorii si Cumparatorii vor avea pus la dispozitie de catre noi, GRATUIT, pe raza orasului Constanta, camionul Elite de marfa, necesar transportului de mobilier.

Toti ceilalti interesati de folosirea camionului Elite ptr transportul de marfuri diverse, pot beneficia de acesta cu ajutorul voucherului de reducere aferent acestuia.

Cumparatorul, dupa achizitia unui imobil cu o valoare ce depaseste 50.000 Euro, va primii un cadou de "Casa Noua", oferit de noi la momentul semnarii actelor notariale si va fi inscris gratuit la tombola noastra .

Pentru a afla cum poti cumpara fara sa platesti comision, nu trebuie decat sa ne contactezi  si sa stabilesti o intalnire cu specialistul nostru, intalnire care te va convinge ca ai facut cea mai inteleapta alegere.

 

Tel: 0734 34 14 71 - Gabriela Vinteanu

E-mail: gabriela.vinteanu@elite-imobiliare.ro

Tel: 0734 34 14 72 - Mircea Vinteanu

E-mail: mircea.vinteanu@elite-imobiliare.ro

   Articol postat de Mircea  Vinteanu

General Manager Elite Vision And Consulting

Certified Residential Specialist - CRS & Realtor

CursABR® - Real Estate Buyer's Agent

Coucil of the National Association of Realtors

Absolvire curs de certificare  Accredited Buyer's Reprezentative ABR® - ''Reprezentant Acreditat al Cumparatorului''

ABR® este cea mai importanta acreditare internationala in domeniul reprezentarii cumparatorilor de locuinte.

 

Agent imobiliar Profesionist in Constanta & Bucuresti, specialist international in vanzarea de proprietati imobiliare si/sau reprezentant acreditat international  in vederea cumpararii de imobile.

Data publicarii: 2015-11-08

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii