Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » hoteluri si pensiuni » » vanzare hotel bulevard**** aproape de intrarea in statiunea mamaia
Vezi ofertele mele salvate
ID oferta: 2141 | Status oferta: VandutPret: 5.500.000 Euro

Vanzare: Vanzare Hotel Bulevard**** aproape de intrarea in statiunea Mamaia

Descriere:

Hotel Bulevard Mamaia, este situat pe Bulevardul Mamaia, la doar 8 minute de mers pe jos de plaja si la 2-3 minute de intrarea in Statiune. Hotelul are o pozitie privilegiata, fiind aproape de atracțiile principale ale stațiunii Mamaia.
Descarca PDF  Trimite prin email  

Caracteristici

Localitate/Zona: Constanta / Delfinariu Dormitoare:96

Bai:100 Terase:2

Regim de inaltime:P+3E Loc de parcare:30

Suprafata construita:8300 mpSuprafata utila:7193 mp

Tipul constructiei::Beton armat Bar:Da

Piscina :Da Restaurant:Da

Stele:****

Descriere detalii

Complexul hotelier Bulevard 4* este o alegere elegantă pentru cei ce doresc să exploreze Constanța și Statiunea Mamaia. Amplasat strategic pe Bulevardul Mamaia la intrarea in statiunea Mamaia si în apropierea Delfinariului, oferă o priveliște încântătoare a lacului Tabacarie și acces rapid la atracțiile din zonă.
Hotel Bulevard Mamaia, este situat pe Bulevardul Mamaia, la doar 8 minute de mers pe jos de plaja si la 2-3 minute de intrarea in Statiune. Hotelul are o pozitie privilegiata, fiind aproape de atracțiile principale ale stațiunii Mamaia.

În imediata apropiere, la 300 m, se găsește Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, cu Delifinariu, Microrezervație, Planetariu și Pasări exotice. De asemenea, la doar 400 m, se poate descoperi Complexul Expozițional și Comercial, iar mai departe, în strălucirea sa, Satul de Vacanță și Clubul Royal Bowling oferă opțiuni de relaxare pentru toate vârstele.
Atracțiile existente în aproprierea hotelului sunt: Aqua Park, Luna Park, telegondola Mamaia, toate acestea la o distanță de 10 minute de mers pe jos de la hotel.

Cu o locație excelentă, la 3 minute de plaja "Malibu", complexul dispune de două hoteluri cu șase apartamente, 14 garsoniere și 67 camere duble, atât matrimoniale, cât și twin. Dotările includ 5 săli de conferințe, restaurant, coffee-bar, piano bar și terasă, oferind spații variate pentru evenimente și relaxare.

Pentru răsfăț și înfrumusețare, centrul complexului include facilități precum coafor, frizerie, cosmetică, saună și masaj.
În plus, piscina în aer liber, trambulina și terasa spațioasă completează experiența. Parcarea cu 30 de locuri și centrala termică Dietrich asigură confortul oaspeților.
Complexul hotelier Bulevard**** devine astfel un punct de legătură între centrul cultural și comercial al Constanței și frumusețea Statiunii MamaiaSpuneţi opinia:
COD de securitate
Trimite opinia ta

Opiniile Clienţilor:

Pentru moment nu există opinii postate.Fii tu primul şi postează opinia ta

Număr vizualizări: 428

Date Agent:

Mircea VinteanuMircea Vinteanu
Agent ImobiliarTelefon:    0770 885 862

Formular Contact:

Nume: Prenume: Telefon:
E-mail:
Mesaj:

©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii