Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » despre noi » program fidelizare clienti
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Beneficii pentru clientii Elite. Negociem pentru tine reduceri substantiale de la partenerii nostri.

Ca multumire pentru clientii nostri si apreciere pentru colaboratorii si viitorii clienti, am hotarat impreuna cu partenerii nostri, sa facem tot ce ne sta in putiinta pentru ca voi, rudele si prietenii vostri, sa beneficiati de o serie de servicii la preturi speciale.

Pentru a beneficia de ofertele special negociate pentru voi:

  • trebuie sa fii inregistrat la newsletterul Elite. Noi vom trimite periodic un mesaj cu cele mai noi oferte, reduceri si oportunitati din piata imobiliara.
  • acceseaza lista voucherelor pe pagina de fidelizare clienti.
  • alege voucherul dorit si descarca-l cu ajutorul butonului de descarcare.
  • avem vouchere care pot fi utilizate online, pe internet, caz in care trebuie sa utilizezi codul de pe voucher in momentul comenzilor online.
  • avem vouchere care trebuie imprimate si pot fi utilizate in magazinele tale preferate.

Dupa descarcare trebuie doar sa imprimati /printati voucherul de reducere pentru serviciul de care aveti nevoie, aratati-l la locul mentionat si veti beneficia de reducerile mentionate pe acesta din pretul total. Urmati instructiunile si beneficiati de reducerile care sunt valabile doar pentru voi. Verificati regulat lista noastra cu parteneri pentru ca vom mari considerabil gama de servicii .

Pentru clientii Elite care vor vinde sau cumpara proprietati imobiliare cu ajutorul nostru, acestia vor beneficia suplimentar de urmatoarele beneficii:

Vanzatorii si Cumparatorii vor avea pus la dispozitie de catre noi, GRATUIT, pe raza orasului Constanta, camionul Elite de marfa, necesar transportului de mobilier, impreuna cu minim 2 ( doua) persoane ce va vor ajuta la carat.

Cumparatorul, dupa cumpararea unui imobil in Constanta cu o valoare mai mare de 60.001 Euro , va beneficia de un voucher de 1000 lei, oferit de noi la momentul semnarii actelor notariale. Acesta va putea fi folosit in magazinele indicate de noi, pentru achizitia de bunuri cu valori mai mici sau mai mari decat valoarea voucherului cu conditia de plata suplimentara daca este cazul din partea dvs. Ex: Pentru masina de spalat de 1300 lei, achizitia se face astfel: voucher + diferenta de 300 lei. Pentru achizitia de bunuri mai mici decat valoarea voucherului, nu se va restitui diferenta de suma.

Voucherul poate fi folosit o singura data si va fi predat la caseria unitatii.

 

ALEGE DE AICI, ACUM, VOUCHERUL POTRIVIT PENTRU A BENEFICIA LA SERVICIILE PARTENERILOR

Data publicarii: 2011-10-11

Opinii clienti:

Momentan nu exista opinii postate.


©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii