Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » despre noi » despre elite exclusiv
Vezi ofertele mele salvate


Categorii

Știri și noutăți

PromoReclama

Opinii Clienţi:

Promo

Despre Elite Exclusiv

   Inca de la inceputul meu in acest sector, mai exact in anul 1999, eu, Mircea Vinteanu caci despre mine este vorba, am avut dorinta de a oferi vânzătorilor și cumpărătorilor de bunuri imobiliare o îngrijire și o atenție sporită la nivel înalt, atribute lipsite de multe ori de la brokerajul rezidențial imobiliar, regula cu care am fondat agentia imobiliara Elite Exclusiv Constanta.
 
  Poate suna ca o misiune simplă, dar, așa cum au descoperit mulți vânzători și cumpărători frustrați, găsirea unui agent imobiliar profesionist cu adevărat dedicat bunăstării lor este mai dificilă decât pare.
 
 
    Ca client Elite, protecția și satisfacția ta sunt de primă importanță. Aceasta este filozofia cu care agentia imobiliara Elite a fost fondată, funcționează și va funcționa mereu în fiecare zi cu fiecare client.
 
   
   Indiferent dacă va vindeți casa curentă, căutați urmatoarea casa sau ambele, eu Mircea Vinteanu si intreaga echipa Elite, vă vom oferi expertiză și profesionalism de vârf în domeniu.
Ne-ar plăcea să te ajutam cu nevoile tale imobiliare si am fi cu adevarat incantati sa celebram impreuna la final, pentru reusita.
 
   
   Contactați-ne cu întrebări sau pentru mai multe informații fara nici un fel de obligatii.
       Suntem aici pentru tine, pentru a te ajuta si pentru a ne oferii cu drag  serviciile.

 

  Ulterior, ne-am insusit cursuri de pregatire profesionala care ne-au evidentiat pozitiv in piata imobiliara, pregatire care a sporit siguranta clientilor nostri. Lucrul nostru cu consumatorii de servicii imobiliare, are la baza increderea reciproca intre noi ca agenti imobiliari si clientii care au nevoie de serviciile si experienta noastra, fapt care ne determina  pe noi agentii imobiliari sa ne aratam daruirea si adevaratele calitati in domeniul imobiliar.

     

In cei peste 20 ani de experienta am reusit sa invatam din greseli, sa trecem prin toate situatiile, astfel incat acum, sa putem oferii cele mai bine servicii.

 

Elite Exclusiv Real Estate  este administrat de Mircea Vinteanu, specialist imobiliar, absolvent a-l cursurilor de specialitate internationala CRS – Certified Rezidential Specialist USA, cea mai prestigiosa certificare internationala in domeniul vanzarilor de locuinte, este absolventul cursurilor de specialitate internationale sub licenta CEREAN (Central European Real Estate Associations Network), absolvent al cursurilor internationale de specialitate sub licenta CEREAN  ABR- Accredited Buyer's Reprezentatives membru al APAIR- Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania si membru al NAR - National Association of Realtor - USA/ Realtors

 

    Incepand din 2017, ne-am externalizat serviciile si am reusit sa punem la dispozitia clientilor nostrii, o gama variata de servicii de consultanta si asistenta atat in Romania cat si Costa Blanca, pe litoralul din sudul Spaniei. 

 

 

 

 

Clientilor Elite li se ofera servicii imobiliare la cel mai inalt nivel de profesionalism, cu garantia respectarii Regulii de Aur in imobiliare: „Fa pentru altii  tot ce ai vrea sa faca altii pentru tine!”.

         Meritam increderea ta !

                                                       De increderea ta depinde succesul nostru!

 

Data publicarii: 2011-07-07

Opinii clienti:©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii