Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » case vile » » constanta mamaia sat unicat casa inteligenta spectaculoasa
Vezi ofertele mele salvate
ID oferta: 2115 | Status oferta: VandutPret: 1.950.000 Euro

Vanzare: Constanta - Mamaia Sat - Unicat - Casa inteligenta, spectaculoasa

Descriere:

Resedinta spectaculoasa SMART, cu plaja proprie, debarcader situata in zona exclusivista, cu ponton, deschidere la lac si plaja privata
Descarca PDF  Trimite prin email  

Caracteristici

Localitate/Zona: Constanta / Mamaia Sat Dormitoare:4

Bucatarii:2 Compartimentare:Decomandat

Bai:6 Terase:2

Regim de inaltime:S+P Mobilat:Nu

Electrocasnice:Nu Anul constructiei:2021

Loc de parcare:Da Suprafata construita:1044.05 mp

Suprafata utila:778.05 mpDeschidere la strada:41 ml

Suprafata curte:1410.88 mpTipul constructiei::BCA

Sistem de climatizare:Incalzire prin pardoseala Racire:Sistem climatizare

Cadastru:In lucru Intabulare:In lucru

Suprafata teren:2156 mpSuprafata construita la sol:920 mp

Piscina :Da Nr. fronturi:2

Descriere detalii

    O constructie SMART, cu un design spectaculos, creata de o echipa de arhitecti si designeri vizionari care au creat o locuinta de exceptie, intr-o zona exclusivista pe malul lacului Siutghiol, cu destinatie rezidentiala lux in adevaratul sens al cuvantului, situata in Constanta, zona Mamaia Sat.

Clădirea proiectată si in plina desfasurare, este amplasată în zona MAMAIA SAT, cuprinsă între Bvd Mamaia Nord și Canalul Dunăre într-o zonă exclusivista  preponderent caracterizată de imobile de locuit individuale de lux.

La interior s-a mizat pe amplasarea spațiilor de zi, utilizate cel mai des (spațiu de zi / bucătărie / loc de luat masa) cu vedere spre Lacul Siutghiol, restul compartimentărilor punând totodată accent pe spații vitrate și suprafețe generoase, orientate spre lac si peisajele spectaculoase naturale sau catre  grădinile verzi create in interiorul si exteriorul proprietatii alimentate automat de sistemul de irigatie existent.
Imobilul propus va dispune de dotările și utilitățile necesare, având un standard ridicat nu doar prin modul în care va fi realizat la interior și la exterior, cât și datorită zonei în care va fi amplasat.

Fatada imobilului va fi placata cu placi ceramice ventilate.

Instalația termică va reprezenta un sistem centralizat, cu surse generatoare de energie termică proprii, prevăzute în Spațiul Tehnic. 
Aceste surse, pe lângă centrala termică cu gaze în condensare ca backup, vor conține și surse de energie regenerabilă și anume: o pompa de caldura și un sistem de panouri solare termice. Incalzirea si racirea se va face atat prin pardoseala cat si prin ventilatia la nivelul superior al camerelor.

Alimentarea cu apa se va face cu ajutorul putului propriu iar tot ca varianta backup cladirea va fi racordata la instalatia de furnizare publica a apei Raja.

La tâmplăria exterioară din fiecare spațiu, vor exista microîntrerupătoare care vor opri sistemul de încălzire al apartamentului respectiv, în cazul în care tâmplăria acestuia este deschisă.

Imobilul va fi dotat cu un sistem centralizat propriu de ventilare cu recuperare de căldură. Aerul proaspat preluat din exterior mai întâi va intra în schimbătorul de căldură și după aceea încălzit sau răcorit, va fi admis în camerele de locuit (zone de zi și de noapte).
Aerul viciat cu mirosuri și umiditate, va fi preluat din bucătării și băi și înainte de a fi evacuat în exterior, va trece prin schimbătorul de căldură pentru efectuarea schimbului de căldură.
 Acest sistem de control va interacționa și cu hota aferentă bucătăriei. Ventilatorul hotei, nu va primi comanda dacă tâmplăria, cel puțin la bucătărie, nu este deschisă. În componenta hotei va fi prevazut și un clapet etanș, care va fi în poziție închis când hota nu este folosită.

Proprietatea beneficiaza de zone verzi, o gradina japoneza interioara si trei gradini exterioare, de plaja privata, deschidere directa la Lacul Siutghiol, ponton, jacuzzi si piscina infinit spectaculoasa, incalzita prin panourile solare existente, foisor si cladire corp nautic.

Resedinta este desfasurata pe un teren de 2156 mp cu un regim de inaltime Parter si spatii verzi.

Orice descriere a acestei spectaculoase proprietatiar fi prea putin in comparatie cu felul in careva arata si tot ce va oferii acest imobil.

Pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie.Spuneţi opinia:
COD de securitate
Trimite opinia ta

Opiniile Clienţilor:

Pentru moment nu există opinii postate.Fii tu primul şi postează opinia ta

Număr vizualizări: 3906

Date Agent:

Mircea VinteanuMircea Vinteanu
Agent ImobiliarTelefon:    0770 885 862

Formular Contact:

Nume: Prenume: Telefon:
E-mail:
Mesaj:

©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii