Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » apartamente » » tomis plus apartamente de 2 camere in complex rezidential vandut dupa 18 zile
Vezi ofertele mele salvate
ID oferta: 2032 | Status oferta: VandutPret: 56.000 Euro

Vanzare: Tomis Plus - Apartamente de 2 camere in Complex Rezidential vandut dupa 18 zile

Descriere:

Proiect imobiliar de tip S+P+4, bloc nou situat într-o zonă liniștită, ferită de aglomerație dar cu întreaga infrastructură realizată: iluminat public, apă, curent electric, canalizare și gaze.
Descarca PDF  Trimite prin email  

Caracteristici

Localitate/Zona: Constanta / Tomis Plus Dormitoare:1

Compartimentare:Decomandat Confort:0

Bai:1 Balcoane:1

Etaj:Parter Regim de inaltime:P+4E

Mobilat:Nu Electrocasnice:Nu

Anul constructiei:2019 Parcare:Subterana

Suprafata totala:66 mpSuprafata utila:58 mp

Orientare:Sud Tipul constructiei::Pe grinzi cu BCA

Ultimul etaj:Nu Cadastru:Da

Intabulare:Da

Descriere detalii

Proiect imobiliar de tip S+P+4, situat în cartierul Tomis Plus. Toate apartamentele sunt decomandate, au suprafețe generoase cu spații interioare bine compartimentate, asfel încât pot fi transformate și personalizate într-un cămin intim și primitor. Bloc nou situat într-o zonă liniștită, ferită de aglomerație dar cu întreaga infrastructură realizată: iluminat public, apă, curent electric, canalizare și gaze. Imobilul va benecia de acces facil la intrare și iesire, zone verzi extinse ce includ și spații de joacă în curtea interioară, locuri de parcare subterane și supraterane. Datorită amplasării proiectul oferă acces facil către următoarele zone de interes: Profi, Mega Image, Carrefour, Vivo Mall, Universitatea Ovidius, Stațiunea Mamaia, etc. Ultimele 3 apartamente disponibile în cadrul Complexului : Apartamente cu 2 camere în suprafață de 66.64m² – 56.000€ Apartament cu 2 camere în suprafață de 75.96m², din care balcon 9.15m² – 64.000€ Apartamentele se predau la alb și beneficiază de următoarele dotări și finisaje: tâmplărie PVC Salamander, geam tripan Low-E, culoare stejar auriu ușă metalică antiefracție – Pinum lift electric Schindler, cu plecare din parcarea subterană casa scării echipată complet: granit și sistem de iluminat pereți tencuiți, finisați cu glet și zugrăviți cu vopsea lavabilă pardoseli la nivel de șapă instalația electrică cu doze Gewiss instalații termice din PPR – Valrom terase placate cu gresie trafic greu interfon + cablare pentru televiziune, internet monitorizare video a blocului și a parcării supraterane loc de joacă pentru copii și loc pentru biciclete adăpost de protecție civilă în suprafață de 35m² loc de parcare suprateran 2.500€ și subteran 5.000€ curte interioară amenajată toate utilitățile sunt contorizate independent: post trafo propriu, apă, canalizare şi gaze Prețul pentru plata cash este uşor negociabil. Pentru cei interesați, apartamentele se pot preda la cheie cu următoarele dotări în plus: gresie, faianță, parchet laminat, uși de interior Pinum, centrală pe gaz și calorifere.Spuneţi opinia:
COD de securitate
Trimite opinia ta

Opiniile Clienţilor:

Pentru moment nu există opinii postate.Fii tu primul şi postează opinia ta

Număr vizualizări: 3583

Date Agent:

Mircea VinteanuMircea Vinteanu
Agent ImobiliarTelefon:    0770 885 862

Formular Contact:

Nume: Prenume: Telefon:
E-mail:
Mesaj:

©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii