Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » apartamente » » tomis plus apartament decomandat cu 3 camere situat in complex perpetum residence
Vezi ofertele mele salvate
ID oferta: 2038 | Status oferta: ActivPret: 83.000 Euro

Vanzare: Tomis Plus - Apartament decomandat cu 3 camere situat in Complex Perpetum Residence

Descriere:

Ultimul apartament situat in Proiectul imobiliar de tip S+P+4E, bloc nou finalizat in 2020, situat într-o zonă liniștită, ferită de aglomerație dar cu întreaga infrastructură realizată: iluminat public, apă, curent electric, canalizare și gaze.
Descarca PDF  Trimite prin email  

Caracteristici

Localitate/Zona: Constanta / Tomis Plus Dormitoare:2

Compartimentare:Decomandat Confort:Lux

Bai:2 Balcoane:1

Etaj:3 Regim de inaltime:P+4E

Anul constructiei:2019 Suprafata totala:76,53 mp

Suprafata utila:71,13 mpOrientare:Vest

Tipul constructiei::Cadre de Beton Ultimul etaj:Nu

Cadastru:Da Intabulare:Da

Descriere detalii

Va prezentam pentru achizitie ultimul apartament situat in Proiectul imobiliar de tip S+P+4, situat în cartierul Tomis Plus finalizat in anul 2020. Toate apartamentele sunt decomandate, ce cuprind suprafețe generoase cu spații interioare bine compartimentate, asfel încât pot fi transformate și personalizate într-un cămin intim și primitor. Bloc nou situat într-o zonă liniștită, ferită de aglomerație dar cu întreaga infrastructură realizată: iluminat public, apă, curent electric, canalizare și gaze. Imobilul beneficiaza de acces facil la intrare și iesire cu locuri de parcare subterane și supraterane. Datorită amplasării proiectul, imobilul oferă acces facil către următoarele zone de interes: Profi, Mega Image, Carrefour, Vivo Mall, Universitatea Ovidius, Stațiunea Mamaia, etc. Ultimul apartament disponibil în cadrul Perpetum Residence Constanța: Apartament cu 3 camere în suprafață de 76,53 m², din care balcon 5.40 m². Apartamentul se preda la stadiul de alb și beneficiază de următoarele dotări și finisaje: tâmplărie PVC Salamander, geam tripan Low-E, culoare stejar auriu ușă metalică antiefracție – Pinum lift electric Schindler, cu plecare din parcarea subterană casa cu scării echipată complet: granit și sistem de iluminat pereți tencuiți, finisați cu glet și zugrăviți cu vopsea lavabilă pardoseli la nivel de șapă instalația electrică cu doze Gewiss instalații termice din PPR – Valrom terase placate cu gresie trafic greu interfon + cablare pentru televiziune, internet monitorizare video a blocului și a parcării supraterane loc de joacă pentru copii și loc pentru biciclete adăpost de protecție civilă în suprafață de 35m². Pretul unui loc de parcare suprateran este de 2.500€ iar locul de parcare subterana este de 5.000 €.  Curtea interioară este amenajată cu toate utilitățile sunt contorizate independent: post trafo propriu, apă, canalizare şi gaze. Pentru cei interesați, pentru un cost suplimentarinsa net avantajos, apartamentul se poate preda la cheie cu următoarele dotări în plus: gresie, faianță, parchet laminat, uși de interior Pinum, aparat aer conditionat, centrală pe gaz și calorifere.Spuneţi opinia:
COD de securitate
Trimite opinia ta

Opiniile Clienţilor:

Pentru moment nu există opinii postate.Fii tu primul şi postează opinia ta

Număr vizualizări: 1216

Date Agent:

Mircea VinteanuMircea Vinteanu
Agent ImobiliarTelefon:    0770 885 862

Formular Contact:

Nume: Prenume: Telefon:
E-mail:
Mesaj:

©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii