Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » apartamente » » marbella duplex spectaculos in zona rezidentiala exclusivista spania
Vezi ofertele mele salvate
ID oferta: 2000 | Status oferta: Pret scazutPret: 2.750.000 Euro 2.650.000 Euro

Vanzare: Marbella - Duplex spectaculos in zona rezidentiala exclusivista - Spania

Descriere:

Incredibil duplex cu aces design spectaculos cu o panorama extraordinara catre zona de golf Valle del Golf din toate cele 3 terase, este o proprietate unica in Marbella, situat in cea mai exclusivista zona din Nueva Andalucia. 
Descarca PDF  Trimite prin email  

Caracteristici

Dormitoare:4 Compartimentare:Decomandat

Confort:Lux Bai:4

Terase:3 Etaj:Intreaga proprietate

Regim de inaltime:P+3E Mobilat:Partial

Electrocasnice:Partial Anul constructiei:2002

Loc de parcare:4 Parcare:Subterana

Suprafata utila:386 mpOrientare:Sud-Est

Tipul constructiei::Pe grinzi cu caramida Sistem de climatizare:Sistem climatizare electric

Ultimul etaj:Da Cadastru:Da

Intabulare:Da Piscina :Da

Descriere detalii

Acest incredibil duplex, cu lift pentru acces la fiecare nivel, cu acest design spectaculos cu o panorama extraordinara catre zona de golf Valle del Golf din toate cele 3 terase, este o proprietate unica in Marbella, situat in cea mai exclusivista zona din Nueva Andalucia. 

A fost reamenajat in totalitate, decorat si mobilat cu materiale de maxima calitate atat la interior cat si la exterior. La primul nivel, intalnim un amplu salon deschis cu acces direct la terasa frontala ce ofera o priveliste minunata de prima linie la terenul de golf Las Brisas, o bucatarie ultra moderna in suprafata de 20 mp, echipata cu aparatura de maxim renume si o zona pentru servirea micului dejun.

la intrare in partea stanga, avem acces la zona de odihna compusa din 3 dormitoare, o baie matrimoniala spectaculoasa si acces la alta terasa frontala de asemenea cu vedere catre terenul de golf si alte doua dormitoare pentru invitati, fiecare cu baie proprie, terasa, baie individuala si vedere catre catre alt teren de golf La Conha plus o toalteta de serviciu pentru oasteti. 

Urcand pe o scara eleganta d sticla si lemn de madera alb, ajungem la etajul superior in o alta camera spatioasa cu acces direct la o terasa foarte spatioasa cu vedere catre alt teren de golf, Las Brisas Golf, un dressing dublu, o baie spectaculoasa  si alta terasa de pe care te poti bucura de primele raze de soare ale diminetii. 

Terasa superiara este dispusa pe 3 nivele: la primul cu iesire din salon avand orientare Est, gasim o zona de relaxaredeschisa combinata cu o zona de gatit pentru un numar d aproximativ 8 invitati. La cel de-al doilea nivel gasim o piscina in forma de cascada cu valuri si sezloange amenajate. La cel de-al treilea nivel, terasa se bucura de rasarit si primele raze de soare ale diminetii de unde poti avea o vedere superba asupra imprejurimilor si a terenului de golf La Concha.
Proprietatea este situata intr-un exclusiv complex rezidential inchis in care se afla o alta piscina comuna spatioase gradini tropicale cu vedere catre terenurile de golf. Complexul dispune de serviciu de securitate 24/24 si locuri de parcare suficiente.
Cu aceste detalii expuse pentru acest duplex situat in inima statiunii Marbella si alte pe care asteptam sa le descoperiti dumneavoastra, superbul duplex isi asteapta noul proprietar.
Spuneţi opinia:
COD de securitate
Trimite opinia ta

Opiniile Clienţilor:

Pentru moment nu există opinii postate.Fii tu primul şi postează opinia ta

Număr vizualizări: 22197

Date Agent:

Mircea VinteanuMircea Vinteanu
Telefon:    +34 695 20 59 58

Formular Contact:

Nume: Prenume: Telefon:
E-mail:
Mesaj:

©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii