Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » apartamente » » direct dezvoltator! tomis nord apartament cu 3 camere in perpetum residence ii
Vezi ofertele mele salvate
ID oferta: 2045 | Status oferta: VandutPret: 150.000 Euro

Vanzare: DIRECT DEZVOLTATOR! TOMIS NORD - Apartament cu 3 camere in Perpetum Residence II

Descriere:

Perpetum Residence II este cel mai nou, modern si exclusivist complex rezidential din Tomis Nord situat in imediata apropiere a Salii Polivalente
Descarca PDF  Trimite prin email  

Caracteristici

Localitate/Zona: Constanta / Tomis Nord Dormitoare:2

Compartimentare:Decomandat Confort:Lux

Bai:2 Balcoane:2

Etaj:1 Regim de inaltime:S+P+6E+7E re

Anul constructiei:2022 Parcare:Optional

Suprafata totala:120 mpSuprafata utila:95,30 mp

Orientare:Nord-Est Tipul constructiei::Pe grinzi cu BCA

Sistem de climatizare:Incalzire prin pardoseala Racire:Preinstalatie A/C

Ultimul etaj:Nu

Descriere detalii

Apartamentul propus la vanzare, este un apartament de 3 camere decomandate, cu suprafata utila de 95,30 mp la care se adauga udoua balcone deschise in suprafata de 11,90 mp. Este situat la etajul 3 in Complexul Perpetum Residence II, acesta fiind cel mai nou, modern si exclusivist complex rezidential din Tomis Nord care iti ofera un stil  de viata select, finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie.
Apartamentul se preda semifinisat dupa cum urmeaza: usa la intrare antiefractie, incalzire prin pardoseala, centrala termica prin condensatie marca Vaillant montata, preistalatie A/C, pereti finisati si dati cu doua maini de lavabil, tamplarie exterioara din aluminiu cu geam termopan, urmand ca viitorul proprietar sa monteze dupa bunul gust gresia, faianta, usile de interior si obiectele sanitare si electrice.

 Acest tip de apartament fiind disponibil la etajele 1 si 3.

Locurile de parcare se vand astfel: parcare supraterana la pretul de 9000 € și parcare subterana la pretul de 12000 € (TVA inclus)

    Perpetum Residence II este un proiect finalizat in Septembrie 2022 in care mai sunt disponibile doar cateva apartamente.
 Perpetum Residence II este situat in zona Tomis Nord, o zona la maxima cautare dupa cum este foarte bine stiut. Avantajul enorm detinut de Perpetum Residence II este localizarea in apropiere de Sala Polivalenta Constanta, proiect ambitios in derulare aflat in vecinatatea complexului, oferind tuturor celor interesati oportunitatea investitiilor pentru inchiriere la viitoarele evenimente sportive nationale, europene si mondiale cat si in vederea locuirii in zona cotata ca fiind cea mai buna din Constanta, avand in apropiere Statiunea/Plaja Mamaia, Parcul Tabacariei, Vivo mall, City Mall, Spitalul Euromaterna,  cat si a numeroaselor institutii de invatamant primar, general, liceal si universitar, existente in zona.

           Perpetum Residence II propune un proiect S+P+6E+7R retras, construit pe o structura de beton armat, avand zidarie exterioara de BCA Ytong de 25 cm la care se adauga 10 cm de polistiren izolant pentru exterior. Accesul catre etajele superioare va fi executat prin 2 lifturi Schindler automate cu fotocelule, comandate electronic avand finisaj inox satinat.

Peretii interiori ai apartamentelor sunt constituiti din BCA de 15 cm, tencuiti si vopsiti in culoare alba.Spuneţi opinia:
COD de securitate
Trimite opinia ta

Opiniile Clienţilor:

Pentru moment nu există opinii postate.Fii tu primul şi postează opinia ta

Număr vizualizări: 19592

Date Agent:

Mircea VinteanuMircea Vinteanu
Agent ImobiliarTelefon:    0770 885 862

Formular Contact:

Nume: Prenume: Telefon:
E-mail:
Mesaj:

©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii