Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » apartamente » » direct dezvoltator! comision 0 tomis nord apartament cu 3 camere tip 2 in perpetum residence ii
Vezi ofertele mele salvate
ID oferta: 2046 | Status oferta: PrecontractPret: 113.500 Euro

Vanzare: DIRECT DEZVOLTATOR! COMISION 0% TOMIS NORD - Apartament cu 3 camere TIP 2 in Perpetum Residence II

Descriere:

Perpetum Residence II este cel mai nou, modern si exclusivist complex rezidential din Tomis Nord situat in imediata apropiere a Spitalului Euromaterna.
Descarca PDF  Trimite prin email  

Caracteristici

Localitate/Zona: Constanta / Tomis Nord Dormitoare:2

Compartimentare:Decomandat Confort:Lux

Bai:2 Balcoane:2

Etaj:1 Regim de inaltime:S+P+6E

Anul constructiei:2020 Parcare:Optional

Suprafata totala:110,04 mpOrientare:Est-Vest

Tipul constructiei::Pe grinzi cu BCA Sistem de climatizare:Incalzire prin pardoseala

Racire:Preinstalatie A/C Ultimul etaj:Nu

Descriere detalii

                           Perpetum Residence II este cel mai nou, modern si exclusivist complex rezidential din Tomis Nord care iti ofera un stil de viata select, finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie.

      Perpetum Residence II aflat in desfasurare, este situat in zona Tomis Nord, o zona la maxima cautare dupa cum este foarte bine stiut. Avantajul enorm detinut de Perpetum Residence II este localizarea in apropiere de Sala polivalenta Constanta, proiect ambitios in derulare aflat in vecinatatea complexului, oferind tuturor celor interesati oportunitatea investitiilor pentru inchiriere la viitoarele evenimente sportive nationale, europene si mondiale cat si in vederea locuirii in zona cotata ca fiind cea mai buna din Constanta, avand in apropiere Statiunea/Plaja Mamaia, Parcul Tabacariei, Vivo mall, City Mall, Spitalul Euromaterna,  cat si a numeroaselor institutii de invatamant primar, general, liceal si universitar, existente in zona.

      Perpetum Residence II ofera tipologii diferite de apartamente, o alternativa perfecta in care te poti bucura oricand de aer si soare.

   Apartamentul prezentat este decomandat, compus din 3 camere, cu o suprafata totala de 110,04 mp, suprafata care include doua balcone de 16,13 mp, mai este disponibil la etajul 1.

  In privinta structurii de geamuri, s-a optat pentru varianta profilelor din aluminiu cu geam termopan foarte apreciate din punct de vedere al calificativelor de rezistenta si a izolarii termice si fonice. Usile de intrare in apartament vor fi metalice. Toate apartamentele vor fi dotate cu instalatia de incalzire prin pardoseala de foarte buna calitate, echipate cu centrale proprii pe gaz prin condensatie si dótate de asemenea cu preinstalatia de A/C.

      Va facem alegerea mai usoara prin gradul de comparatie superlativ al conceptului de locuinta. Am incorporat caracteristici tehnice de foarte buna calitate, incepand cu fatadele, ferestrele si usile, peisagistica exterioara si calitatea echipamentelor inclusiv a finisajelor.

      Perpetum Residence II propune un proiect S+P+6E construit pe o structura de beton armat, avand zidarie exterioara de BCA Ytong de 25 cm la care se adauga 10 cm de polistiren izolant pentru exterior. Accesul catre etajele superioare va fi executat prin 2 lifturi Schindler automate cu fotocelule, comandate electronic avand finisaj inox satinat.

Peretii interiori ai apartamentelor vor fi constituiti din BCA de 15 cm, tencuiti si vopsiti in culoare 

Loc de parcare suprateran, puteti cumpara la pretul de 7.000 € și subteran 10.000 € (TVA inclus)

 

       Pentru a putea vedea detaliile si suprafatele apartamentului cu 3 camere TIP 1, va rog clik AICISpuneţi opinia:
COD de securitate
Trimite opinia ta

Opiniile Clienţilor:

Pentru moment nu există opinii postate.Fii tu primul şi postează opinia ta

Număr vizualizări: 8440

Date Agent:

Mircea VinteanuMircea Vinteanu
Agent ImobiliarTelefon:    0770 885 862

Formular Contact:

Nume: Prenume: Telefon:
E-mail:
Mesaj:

©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii