Creare cont Login
elite-imobiliare.ro » ansambluri rezidentiale » » complex rezidential perpetum residence ii vanzare apartamente cu 2 si 3 camere decomandate
Vezi ofertele mele salvate
ID oferta: 2041 | Status oferta: VandutPret: Euro

Vanzare: Complex Rezidential Perpetum Residence II - Vanzare apartamente cu 2 si 3 camere decomandate

Descriere:

Perpetum Residence II este cel mai nou, modern si exclusivist complex rezidential din Tomis Nord. Perpetum II inseamna acces rapid catre toate punctele de interes ale unei vieti urbane, fiind aproape de birouri si spatii comerciale, institutii de invatamant si financiare, mijloace de transport in comun. Perpetum Residence II ofera tipologii diferite de apartamente, acoperind necesitati de apartamente de 2 si 3 camere decomandate.
Descarca PDF  Trimite prin email  

Caracteristici

Localitate/Zona: Constanta / Tomis Nord Dormitoare:1-2

Compartimentare:Decomandat Confort:Lux

Balcoane:1 Terase:1

Anul constructiei:2020 Loc de parcare:DA

Parcare:Subterana Suprafata utila:56-93 mp

Orientare:Est-Vest Tipul constructiei::Beton armat

Ultimul etaj:Nu Bai:1-2

Regim de inaltime:S+P+7E

Descriere detalii

Dupa finalizarea cu succes si vanzarea integrala a unitatilor locative din Perpetum Residence I din Tomis Plus, acum, la Perpetum Residence II, am gândit compartimentarea atât de eficient, încât nu vei simți nevoia să faci compromisuri.

Perpetum Residence II  finalizat in Septembrie 2022, este situat in zona Tomis Nord, o zona la maxima cautare dupa cum este foarte bine stiut. Avantajul enorm detinut de Perpetum Residence II este localizarea in apropiere de Sala Polivalenta Constanta, proiect ambitios in derulare aflat in vecinatatea complexului, oferind tuturor celor interesati oportunitatea investitiilor pentru inchiriere la viitoarele evenimente sportive nationale, europene si mondiale cat si in vederea locuirii in zona cotata ca fiind cea mai buna din Constanta, avand in apropiere Statiunea/Plaja Mamaia, Parcul Tabacariei, Vivo mall, City Mall, Spitalul Euromaterna,  cat si a numeroaselor institutii de invatamant primar, general, liceal si universitar, existente in zona.

 

     Perpetum Residence II este cel mai nou, modern si exclusivist complex rezidential din Tomis Nord care iti ofera un stil de viata select, finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie. Perpetum II inseamna acces rapid catre toate punctele de interes ale unei vieti urbane, fiind aproape de birouri si spatii comerciale, institutii de invatamant si financiare, mijloace de transport in comun.

   Perpetum Residence II ofera tipologii diferite de apartamente, acoperind necesitati de apartamente de 2 si 3 camere decomandate. Suprafetele construite pentru apartamentele cu 2 camere cuprinse intre 68,17 mp si 92,18 mp si pentru cele cu 3 camere cuprinse intre 110 mp si 127,15 mp, balcoanele si terasele generoase ale apartamentelor si locurile de parcare subterena si supraterana intr-o proportie foarte buna, definesc Perpetum Residence II o alternativa perfecta in care te poti bucura oricand de aer si soare. Va facem alegerea mai usoara prin gradul de comparatie superlativ al conceptului de locuinta.

  Am incorporat caracteristici tehnice de foarte buna calitate, incepand cu fatadele, ferestrele si usile, peisagistica exterioara si calitatea echipamentelor inclusiv a finisajelor. Perpetum II propune un proiect S+P+7E construit pe o structura de beton armat, avand zidarie exterioara de BCA Ytong de 25 cm la care se adauga 10 cm de polistiren izolant pentru exterior.

   Accesul catre etajele superioare va fi executat prin 2 lifturi automate cu fotocelule, comandate electronic avand finisaj inox satinat. Peretii interiori ai apartamentelor vor fi constituiti din BCA de 15 cm, tencuiti si vopsiti in culoare alba.

   In privinta structurii de geamuri, s-a optat pentru varianta profilelor din aluminiu cu geam termopan foarte apreciate din punct de vedere al calificativelor de rezistenta si a izolarii termice si fonice. Usile de intrare in apartament vor fi metalice, iar usile de interior vor fi celulare din lemn de lemn.

   Toate apartamentele vor fi dotate cu instalatia de incalzire prin pardoseala de foarte buna calitate, vor fi echipate cu centrale proprii pe gaz prin condensatie si dótate de asemenea cu preinstalatia de A/C.

Loc de parcare suprateran la pretul de 9000 € și subteran 12000 € (TVA inclus)

Pentru a vedea tipurile de apartamente cu 2 camere va rog clik https://www.perpetumresidence.ro/apartamente-2-camere

Pentru a vedea tipurile de apartamente cu 3 camere va rog clik https://www.perpetumresidence.ro/apartamente-3-camereSpuneţi opinia:
COD de securitate
Trimite opinia ta

Opiniile Clienţilor:

Pentru moment nu există opinii postate.Fii tu primul şi postează opinia ta

Număr vizualizări: 14250

Date Agent:

Mircea VinteanuMircea Vinteanu
Agent ImobiliarTelefon:    0770 885 862

Formular Contact:

Nume: Prenume: Telefon:
E-mail:
Mesaj:

©2011 www.elite-imobiliare.ro. All rights reserved.            Webdesign: Webdesign, creare site-uri web si magazine virtuale Găzduire: Gazduire web si inregistrare domenii Promovare: Catalog firme si companii